300 lukijaa, kilpailu!

300 lukijaa, kilpailu!

Seuraava pysäkki saavutettu!

Ihanaa ihmiset, kiitos 300:n lukijan määrästä! Nyt järjestänkin taas kilpailun teille vakilukijoille! Palkintona on tuliterä GPA:n kisapaita (koko M/40), arvo n. 90 euroa (GPA-collection). Systeemi on helppo; kerro miksi luet Pennie’s -blogia? 10 parasta syytä pääsee mukaan arvontaan! Kommentoi tähän 24.11. mennessä.

Päivitys 24.11. Olette olleet kovin ujoja! Pidennän osallistumisaikaa 1.12. asti!!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

20 thoughts on “300 lukijaa, kilpailu!

 1. Olen lukenut blogiasi jonkun aikaa anonyyminä, mutta nyt olen jo virallinen lukija. Luen blogiasi, koska se on mielenkiintoinen, mutta samalla hauska. Osaat kirjoittaa asiaa ja vaikutat juuri sellaiselta ihmiseltä, jonka valmennukseen menisin heti jos se olisi mahdollista.

 2. Olen lukenut blogiasi pitkään. Olen saanut itselleni vinkkejä, monet postaukset ovat pistäneet oikeasti miettimään ja vaikutat niin tietäväiseltä, että olisin ehdottomasti vain valmennusringissäsi jos se vain olisi mahdollista.

 3. Olen lukenut blogiasi jo vuoden ja joka päivä käyn katsomassa blogisi. Saan täältä hyviä vinkkejä ratsastamiseen joita voin käyttää joskus ratsastuskoulun tunneilla kuin liikutettavan kanssa. Myös oma ratsastuskoulu tai ainakin ratsastuksenopettajan ammatti kiinnostavat, joten täällä olen hetken lähempänä omaa tulevaisuutta. Kirjoitat mielestäni hyviä mielipide kirjoituksia ja artikkeleita! Siksi siis tykkään lukea blogiasi(:

 4. Olen lukenut blogiasi jo aika pitkään. Postaat usein, joka on tosi kiva juttu. On kiva, kun teet välillä videopostauksia. Kirjoitat myös selkeästi. Olen saanut myös vinkkejä ratsastukseen täältä. Kirjoitat myös hyviä mielipide kirjoituksia 🙂

 5. Asenne, jolla yritystoimintaasi pyörität ja se heittäytyminen ja positiivinen kannustaminen mitä nuorille jaat on mielestäni nykyään aika harvinaista, sen takia tulee palattua blogia lukemaan.

 6. Yksi parhaista blogeista, olen ottanut monesta vinkistä neuvon ja on aina toiminut kiinnostavaa tekstiä. Hetken tutkin blogia anonyyminä, mutta sitten ihastuin postauksiin täysin.

 7. Yrityistoimintasi kiinnostaa minua, pidän periaatteistasi sekä opetustyylistäsi. Osaat kirjoittaa sujuvasti ja mukaansatempaavasti, jaksan aina lukea tekstit loppuun asti. Vaikka sinulla on paljon kokemusta alalta, siulla on silti jalat maassa. Ratsastuksesi on todella siistiä, olen kokeillut monia juttuja/ottanut neuvoistasi vaarin, ja ne ovat oikeasti helpottaneet työskentelyä hevoseni kanssa. 🙂

  Artikkelisi/mielipidekirjoituksesi ovat ihan mahtavia!

 8. Luen blogiasi koska pystyn samaistumaan sinuun ja ajatuksiisi todella sulavasti, nuoren hevosalan yrittäjyys kiinnostaa koska olen kaavaillut samaa asiaa itselleni tulevaisuuden vuosille, tekstisi ovat mukaansatempaavia mm. helppolukuisuutensa ja aiheittensa vuoksi. Kokonaisuudessaan blogisi on erittäin hyvä ja laadukas – miksi siis en lukisi 😉

 9. Blogissa on hieno ja selkeä ulkoasu, virheetöntä tekstiä ja saan motivaatiota teksteistäsi! Ihanan paljon kuvia ja ajankohtaiset aiheet :)Neuvosi ovat tosi kivoja ja olen muutamia hyödyntänytkin. Blogisi on niitä harvoja joita jaksaa ihan oikeasti lukea.

 10. Miksi luen blogiasi?

  Ensimmäisen kerran törmäsin blogiisi youtuben kautta, jolloin eksyin myös blogiisi. Hieno ulkoasu esittelyt saivat mielenkiintoni heräämään ja liityin lukijaksi, enkä sitä ole katunut. Käyn tsekkaamassa väh.4 krt viikossa olisiko uutta postausta ilmestynyt ja eniten odotan niitä kisapostauksia. Niitä on mukava aina lukea. Muutenkin olen aika laiska lukemaan blogeja, mutta tekstisi saa minut lukemaan ja jatkamaan blogin lukemista. Kuvat ovat toki ekstraa ja niitä on kiva seurailla. Harva blogin pitäjä myöskään laittaa videoita youtubeen, joita seurailen mielenkiinnolla. Opetustyylisi ja ratsastustyylisi on myös mukavaa katseltavaa ja se että jaksat kirjoittaa sopivan pituisia tekstejä, jotka eivät ole tylsiä, mutta sisältävät paljon tietoa ovat mukavia. Kuvat, teksti, videot, ulkoasu -ne saavat minut innostumaan lukemaan blogiasi (:

 11. Teksteissäsi on paljon ajatusta ja ne saavat oikeasti pohtimaan muun muassa hevosten koulutusta. Blogisi eroaa muista juuri tämän vuoksi, se ei ole pelkkä tallipäiväkirja. Myös yrittäjän arki kiinnostaa 🙂

 12. Suoraan kysymykseen suora vastaus: mä luen sun blogia, koska sun mielipiteesi (tai ehkä paremminkin tapa, jolla esität ne), ärsyttää mua 😉 Tai no, ehkä tuo oli se syy, miksi aloin lukea blogiasi. Nyt blogisi lukemisesta on tullut tapa, kuulumisesi kiinnostavat nyt aidommin kuin aikaisemmin. Oon huomannut, että oot oikeasti aika symppis ja annat ihan kamalasti niille lapsille ja nuorille, jotka sun vaikutuspiirissä pyörii.

  Toivottavasti et loukkaannu näin suorasta vastauksesta.

  1. Kiitos! Rehellisyys maan perii. 😉 Kaikkia ei voi miellyttää; toiset ärsyyntyvät minusta, toiset tulee aina hyvin toimeen. Metsä vastaa niinkuin sinne huudetaan ja niin edelleen… En oikeasti kyllä ole tarinan pahis! ;D

 13. Koska sulla on tosi hyviä mielipide- ja asiatekstejä, joista usein saa hyviä vinkkejä myös oman kopukan treenailuun. Esität asiat niin, että tämmönen perusharrastelijakin ne tajuaa ja voi soveltaa sitten käytäntöön.

 14. Alunperin liityin blogisi lukijaksi selattuani sun julkaisemia asiatekstejä täällä blogissa. Ne vaikuttivat tosi mielenkiintoisilta ja niitä on tullutkin luettua useampi – loistavia tekstejä! Muut postaukset on myös todella hyviä, niistä löytyy aina jotain mielenkiintoista esimerkiksi ratsastustehtäviin liittyen. Tykkään myös sun tyylistä kirjoittaa. 🙂

 15. Luen blogiasi, koska ensinnäkin kiinnostaa oman lähialueen hevosalan yrittäjien touhut (mahdollisesti itsekkin jossain vaiheessa haluaisin perustaa oman hevosalan yrityksen). Asiateksteistäsi olen saanut itsekin omnta hyvää vinkkiä treenaamiseen. Saat blogin pidettyä entistä mielenkiintoisempana juuri sillä, että pidät pikku kilpailuja ja oikeasti otat lukijat mukaan tähän juttuun! Näkee, että oikeasti jaksat panostaa, et kirjoita blogia vain itsellesi vaan nimenomaan lukijoille. Osaat ottaa kantaa asioihin kärkkäästi, mutta olet myös valmis keskustelemaan asioista, etkä vain yliviivaa muiden mielipiteitä asioista, tämä on minusta hevosalalla ihmisessä hienoin piirre: ymmärtää sen, että voi olla monta tapaa tehdä yksi asia, mutta mikään niistä ei välttämättä ole oikeampi kuin toinen.

  Ja on sydäntä lämmittävää lukea ja nähdä, kuinka tärkeä olet niille monille oppilaillesi ja kuinka tsemppaat heitä eteenpäin omassa harrastuksessaan!

  Ja tärkeimpänä kaikista: kirjoitat vain silloin kun on asiaa! Blogi ei tällöin täyty turhista "täytepostauksista", tyyliin "no ei nyt oo oikein tapahtunu mitään, ni ei oo mitään kirjotettavaa". On paljon mielenkiintoisempaa lukea vaikka harvemmin täyttä asiaa, kuin kolme kertaa viikossa muutaman lauseen pätkä siitä, kuinka ei ole tapahtunut mitään kirjoittamisen arvoista.

 16. Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten, ja liityin heti lukijaksi. Luen blogiasi, koska postausten aiheet vaihtelevat ja kun kirjoitat, sinulla tuntuu oikeasti olevan jotain sanottaa. Postauksissa on aina joku idea eivätkä ne mene aina saman kaavan mukaan " tänään tein sitä ja tätä jne.. " Postauksia tulee myös mukavaan tahtiin, eikä niiden välillä ole pitkiä taukoja. Pidän myös paljon tyylistäsi miten kirjoitat, ja tekstiesti hauskuudesta. Postausten aiheet ovat mielenkiintoisia ja tekstit selkeitä. Blogistasi olen saanut myös hyviä vinkkejä omaan ratsastukseeni. On myös mukavaa vaihtelua lukea yritystoiminnastasi, koska kovinkaan moni blogi ei kerro tällaisesta toiminnasta 🙂

 17. On niin monta syytä miksi stalkkaan sun blogia! Luen blogiasi, koska osaat pukea ajatukset sanoiksi todella hienosti ja olen huomannut, että meillä on hyvin samankaltaiset näkemykset asioista 🙂 Lisäksi se "draivi" mikä sulla on aina hevoshommaan ollut, on tosi ihailtavaa. Olet tosi aikaansaava ihminen ja monessa mukana.

  Lajinvaihtosi kouluratsastukseen vaikuttaa myös. Pohdiskelet asioita blogissa niin kattavasti, että olen monesti saanut erittäin hyödyllisiä oivalluksia blogitekstiesi pohjalta.

  Ja tottakai myös siksi, että ollaan vanhoja tuttuja ja jo pikkutyttönä fanitin Playssonia!

 18. Löysin blogisi facebookin / tallin sivujen kautta ja päädyin kurkkaamaan. Sille tielle jäinkin, koska postaukset kolahtivat omaan päähän 🙂 Kirjoitat juuri sopivia tekstejä ja täältä saa hyviä vinkkeja omaan ratsasteluun. Mielestäni postauksia tulee sopivaan tahtiin ja arjen lisäksi myös vähän pohdintaa käsitteleviä ja erilaisempia postauksia.

  Myös lajinvaihto yhdistää siinä mielessä, että ajattelin pienenä, että musta tulee joku huippuesteratsastaja. Kolme tai neljä vuotta sitten yksi hevonen perehdytti minut kouluratsastuksen saloihin ja sille tielle on jääty 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *