Post-It tunnustus!

Post-It tunnustus!

Post-it -tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.

2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.

3. Kopioi Post It-lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se on kerrottu vain Post it-lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Kiitokset Lauralle!

Lempiblogini ovat:

Freak!

Best of (f)all

Mira ja Danny

Ratsumäen talliblogi

Ewe ja Minja

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Post-It tunnustus!

  1. Oi kiitos, piristi päivääni hurjan paljon! 🙂 Laittelen itsekin tämän illan aikana samaa postausta, harmi ettei takaisin kait voi linkittää kun siun blogi on omia suosikkejani -on kiva lukea oikeasti osaavan ihmisen ratsastusvinkkejä ja -mietteitä!

    Mistä tulikin mieleen että pitää laittaa siulle säpoa siitä valmennuksesta, miulla on selvästi kultakalan muisti….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *