Lukijoiden aktivointia!

Lukijoiden aktivointia!

270 lukijan arvonta suoritettu + muunlaista haastetta!

Pikeur -talliliivi on arvottu RANDOM.orgin avulla. Arpa suosi Essiä (hänen bloginsa löydät täältä!). Onnittelut! Essi, laitatko minulle osoitteesi mailitse (penny@playsson.net), niin saadaan paketti matkaan? 🙂 Iso kiitos kaikille osallistuneille!

Lisäksi heitän teille haasteen, joka vaatii varmasti vähän uskallusta… 😉 Olen tekemässä tässä syystalven aikana blogiini kolmiosaisen valmennussarjan erilaisista ratsukoista. Nyt haenkin niitä ratsastajia mukaan! Etsinnässä ainakin yksi este- ja yksi kouluratsastaja, myös ”vieraan” lajin edustajat tervetulleita. Valmennus on ratsukoille ilmainen, kesto n. 45 minuuttia, ajankohta sovitaan. Laita hakemus mailiini (edelleen penny@playsson.net), jos…

– asut Etelä-Suomessa, mielellään Hämeessä tai Uudellamaalla

– sinulla on oma tai vuokrahevonen/poni käytettävissä

– teillä on ratsukkona jokin asia tai ongelma, johon kaivataan apua

Odottelen postia! ;D

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Lukijoiden aktivointia!

  1. Jos vaan asuis "hiukan" lähempänä:D Mutta mielenkiinnolla jään kyllä tuota oottelemaan, uskoisin jotta tulee ihan mukavaa lukemista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *