100 000 kävijää!

100 000 kävijää!

Iloinen yllätys kävijämittarissa!

Kiitoksia! Vaikka ei tuo luku varmastikaan ole kovin suuri määrä miljoonien blogien bittiavaruudessa, merkittävä minulle kuitenkin! Blogini ollut pystyssä pian kolme vuotta, joten tarinaa on ehtinyt tulla… 😉 Yritän edelleen jatkossa saada blogia kehitettyä niin, että se palvelisi mahdollisimman monia hevosharrastajia. Ei vain niitä, jotka haluavat (viitsivät) lukea tallin kuulumisia, vaan myös niitä, jotka ovat kiinnostuneita ns. asiateksteistä ja ammattini kautta pätemisestä! Otan mielelläni ideoita vastaan! Ehditte vielä osallistua Pikeur -liivin arvontaankin!

Lisäksi kiitos teille, jotka laitoitte mailia ja kommenttia liittyen selkävaivoihini (ks. tämä postaus)! Sain jos jonkinmoista vinkkiä ja selkäammattilaisten suosituksia! Paneudun niihin jossain välissä ja aion hankkia apua selkäni suhteen!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *