100 000 kävijää!

100 000 kävijää!

Iloinen yllätys kävijämittarissa!

Kiitoksia! Vaikka ei tuo luku varmastikaan ole kovin suuri määrä miljoonien blogien bittiavaruudessa, merkittävä minulle kuitenkin! Blogini ollut pystyssä pian kolme vuotta, joten tarinaa on ehtinyt tulla… 😉 Yritän edelleen jatkossa saada blogia kehitettyä niin, että se palvelisi mahdollisimman monia hevosharrastajia. Ei vain niitä, jotka haluavat (viitsivät) lukea tallin kuulumisia, vaan myös niitä, jotka ovat kiinnostuneita ns. asiateksteistä ja ammattini kautta pätemisestä! Otan mielelläni ideoita vastaan! Ehditte vielä osallistua Pikeur -liivin arvontaankin!

Lisäksi kiitos teille, jotka laitoitte mailia ja kommenttia liittyen selkävaivoihini (ks. tämä postaus)! Sain jos jonkinmoista vinkkiä ja selkäammattilaisten suosituksia! Paneudun niihin jossain välissä ja aion hankkia apua selkäni suhteen!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *