Kuvapostaus 1.

Kuvapostaus 1.

Kuvat: Aili ”Erkko Annukka” Saraja.

Otettiin tänään hieman ns. PR-kuvia Akrobatista, tässä Erkon napsimia otoksia! Lisää tulee toiselta kuvaajalta, jos sieltä mitään julkaisukelpoista löytyy… 😉 Päivittelen myös piakkoin blogin sekä nettisivujen esittelyjä!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Kuvapostaus 1.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *