Halkean onnesta!

Halkean onnesta!

Vermon poninäyttely 18.-19.8.

Vietin eilisen eli lauantain kansallisessa poninäyttelyssä käyttöluokkien kehäavustajana ja sihteerinä. Oli äärettömän mielenkiintoista seurata ja keskustella brittituomari Pat Renwickin kanssa suorituksista! Opettavaista oli ja kuulinkin, että myös mrs. Renwick oli kehunut meitä kahta ”oppilasta” potentiaaliksi tuleviksi käyttötuomareiksi. 🙂

Tänään sunnuntaina olimme sitten ponien kanssa liikkeellä, mukana Tessa sekä Playsson. Tessasta en odottanut mitään ihmeitä, se muuttuu vieraissa paikoissa aina paskahousuiseksi täriseväksi hikipalloksi – kuten nytkin. Tuomari kuitenkin kehui hyvin liikkuvaksi ratsuponiksi, II palkinto. Mutta Playsson sitten… ;D

Ensinnäkin 10 v. ja vanhempien ruunien luokassa poneja oli 7 kpl. Roosa esitti Playssonin, koska itselläni on kaamea flunssa, joka mennyt jo keuhkoihin. En siis pysty hengittämään saati juoksemaan kunnolla. Playsson oli luokassa toinen, I palkittu ja veteraaniruuna! Kanslian infottua meitä kuulimme, että pappa jatkaakin rodun parhaan veteraanin valintaan. Sinne siis ja hupsista, saatiin myös RP-veteraanin palkinto!! Tässä vaiheessa ruusukkeita 3 kpl ja kaksi pokaalia. RP-veteraanina Playsson jatkoi näyttelyn parhaan veteraanin valintaan (ja huomautan nyt, että kyseessä vuoden isoin näyttely, yli 490 erirotuista ponia). Poneja oli kahdeksan eri rotuista, enkä uskonut meidän kovinkaan pitkälle sijoissa pääsevän.

Yhtäkkiä veteranikehässä olikin jäljellä vain kaksi ja Playsson, sitten yksi ja Playsson ja lopulta Playsson seisoi siellä yksin samalla kun tädit hyökkäsivät Roosan kimppuun pokaalien, kukkien ja ruusukkeiden kanssa! 😀 Playsson meinasi poistua paikalta, joten Jesse meni kehään apuun. Parhaan veteraanin valinta menee siis niin, että kaikki rotujen tuomarit (5 kpl) päättivät sen yhdessä sijalukuja laskemalla. Playsson sai siis ”vähiten” eli eniten pieniä sijoituksia.

Kaiken huipuksi ainoana ruunana Playsson pääsi vielä parhaana veteraanina BIS-kehään (tosin Jessen esittämänä)! Olen niin ylpeä ponista sekä Roosasta! Tässä video BIS-kehästä, meidän pappa noin kohdassa 5:25:

Nyt vielä pakkaamaan ja huomenna klo 5.00 sataman kautta Viroon! Ensi viikolla postauksina tulossa treenisuunnitelma seitsemän päivän ajalle!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Halkean onnesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *