Lukija-arvonta!

Lukija-arvonta!

Reippaat 230 lukijaa täynnä!

En ole enää 200 lukijan jälkeen tasakympein pitänyt arvontoja, mutta nyt ajattelin taas laittaa palkintoa jakoon! Olen kovin kiitollinen reilusta 230:sta vakilukijasta, lisää saa toki tulla! 😉

Arvontaan voivat osallistua kaikki lukijat jättämällä tähän postaukseen kommentin “jep“. Osallistumisaikaa on 12.8. asti. Palkintona on hieno Suomen Shetlanninponiyhdistyksen oma silkkisolmio eli kravatti, jossa kivoja ponin kuvia! Sopii itselle, isälle, vaarille, poikaystävälle tai vaikkapa veljelle! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

18 thoughts on “Lukija-arvonta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *