Lukija-arvonta!

Lukija-arvonta!

Reippaat 230 lukijaa täynnä!

En ole enää 200 lukijan jälkeen tasakympein pitänyt arvontoja, mutta nyt ajattelin taas laittaa palkintoa jakoon! Olen kovin kiitollinen reilusta 230:sta vakilukijasta, lisää saa toki tulla! 😉

Arvontaan voivat osallistua kaikki lukijat jättämällä tähän postaukseen kommentin ”jep”. Osallistumisaikaa on 12.8. asti. Palkintona on hieno Suomen Shetlanninponiyhdistyksen oma silkkisolmio eli kravatti, jossa kivoja ponin kuvia! Sopii itselle, isälle, vaarille, poikaystävälle tai vaikkapa veljelle! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

18 thoughts on “Lukija-arvonta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *