Harjoitellaan kilpailemista!

Harjoitellaan kilpailemista!

Kuulumisia kuluvalta viikolta.

Olimme eilen ihan pienellä porukalla Lammin viimeisissä harjoitusestekisoissa, ratsukoina Manta & Taika sekä Jesse & Bambe. Suomenhevonen hyppäsi (yritti ainakin) 60 ja 70 cm luokat, jälkimmäinen tiimi 70 ja 90 cm. Mantalla ja Suomenhevosella ei ollut oikein hyppyfiilistä, vaikka muuten olikin tunnelma katossa. Hyvällä yrityksellä Suomenhevonen harjoitteli hyppäämistä muutamalla onnistuneella esteellä. Ihan jees toiseksi kisakerraksi! Nyt ainakin ratsu pysyi hanskassa, kun päädyimme kokeilun jälkeen käyttämään esteillä tammalla pelhamia deltaohjan kanssa. Jesse sen sijaan kokeili riskinottoja ja teki 70 cm uusinassa supertiukan kusitien selvittäen lähestymisestä huolimatta hyvin ko. esteen. Tiputteli sitten pari muuta… 90 cm perusrata ja 100 cm uusinta oli sitten hillittyjä ja siistejä! Nyt vähän kisataukoa, treenikisat meillä kotona kuitenkin 4.8. Väliin mahtuu aikuisten valmennusviikonloppu ja istuntakurssi. Juuri samaan aikaan Messilä Derbyn kanssa, mutta se laji on jo jättänyt minut kelkasta…

Kiva, kun on kivaa!

Tällä viikolla olen myös käynyt Mäntsälässä pitämässä koulu- ja estetunteja. Minulla siellä pari näppärää ratsukkoa, jotka nyt kilpailleet valmennusten seurauksena koulupuolella hyvin tuloksin! Tiistaina tuupattiin koulussa vähän takaosakäännöksiä sekä kolmikaarista ja tänään hypättiin pientä lähestymistehtävää ja rataa. Tämän päivän tehtävänä oli siis harjoitella sujuvaa ”ratalaukkaa” ja laukan rytmin säilyttämistä esteeltä toiselle. Lämmittelynä kahden kavaletin linjaa, aluksi puomitehtävänä, sen perään pysty diagonaalilla ja okseri toisella sekä loppuun vielä linja. Korkeus 60-80 cm.

Molemmat tytöt todella taitavia ja potentiaalisia kilparatsastajia tulevaisuutta ajatellen! Millan blogin useampi jo tietääkin, siihen voit tutustua täällä! (Anteeksi tytöt kuvien julkaisusta! 😉) Tällaista meillä täällä… Liittykääpä blogini lukijaksi, järjestän kohta arvonnan kun 230 lukijaa täynnä! ;D

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Harjoitellaan kilpailemista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *