Muisteloita esteiltä.

Muisteloita esteiltä.

Välillä alkaa vanha suola janottaa…

Olen kesän mittaan pitänyt paljon estetunteja ja omat oppilaat käyvät silloin tällöin ratoja kisoissa hyppäämässä. Ja voi kuinka valmentajaa itse riepoo! Vaikka kouluratsastus on ihan mielenkiintoista ja haastavaa, kaipaan niin kovasti esteille! Loppukesästä olen menossa selkälääkärille, katsotaan josko pääsisi jotain vielä joskus hyppäämään… Toistaiseksi kiusaan itseäni vanhoilla kuvilla!”Ennen oli ennen ja nyt on nyt.”

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *