Taas jaossa arpaonnea!

Taas jaossa arpaonnea!

190. lukija ja vähän yli!

Lukija-arvonta on taas paikallaan, tämän kertainen palkinto on taas hevosaiheinen yllätys! Kommentoi 7.5. mennessä tähän postauksen ”jep”, niin olet mukana! Aikaisemmin voittajia lahjottu mm. Pikeurin paidalla, Roecklin hanskoilla, ravilipuilla jne. Onnea matkaan! 🙂

Ja hei – haluan sen 200 lukijaa täyteen pian!!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

54 thoughts on “Taas jaossa arpaonnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.