Taas jaossa arpaonnea!

Taas jaossa arpaonnea!

190. lukija ja vähän yli!

Lukija-arvonta on taas paikallaan, tämän kertainen palkinto on taas hevosaiheinen yllätys! Kommentoi 7.5. mennessä tähän postauksen ”jep”, niin olet mukana! Aikaisemmin voittajia lahjottu mm. Pikeurin paidalla, Roecklin hanskoilla, ravilipuilla jne. Onnea matkaan! 🙂

Ja hei – haluan sen 200 lukijaa täyteen pian!!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

54 thoughts on “Taas jaossa arpaonnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *