Maaliskuun kuvapostaus.

Maaliskuun kuvapostaus.

Vitsit, tämä uusi Blogger on hankala… Let’s test it.

Olen heti koukussa tähän! Uutta Angry Birds Tropic -limua ja jopa meidän kylän kaupasta!

Akryliväreillä tekemiäni kukkatauluja, ylempi vielä kesken (näyttää siksi niin härskiltä).

Kisahuopia meidän porukalle, näitä useampi kappale. Ostin nämä Dressy Riderilta. 🙂

Loppuun vielä hauska kissavideo. Yllätin meidän tyypit eräänä iltana:

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Maaliskuun kuvapostaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.