Ketä kutsuu ravirata?

Ketä kutsuu ravirata?

Arvonta suoritettu.

Blogikilpailun tulos on selvitetty RANDOM.org:in arvontakoneella. Kaksi kappaletta lippuja Jokimaan
raveihin voitti Annika (hänen bloginsa löydät täältä). Onneaponnea!

Laitatko Annika mailitse minulle osoitteesi (penny@playsson.net), niin
pistän liput postiin? 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *