Ja voiton vei…

Ja voiton vei…

Lukijakisan voittaja on selvillä!

Arvonta suoritettiin jälleen RANDOM.org:in koneella ja voittajaksi
selviytyi bloggaajatiimi nimeltä MML! Tyttöjen blogin löydät
täältä. Onnea voitosta!

Palkintona tiimi MML saa siis Eskadronin perusriimunnarun. Laitatteko
voittajat osoitteenne minulle mailitse (penny@playsson.net), niin
saadaan paketti matkaan? 🙂

Hyvin lähellä on myös 160 lukijan kilpailu, stay focused!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *