Minivideo.

Minivideo.

Pieni videonpätkä…

Tässä syy miksi meillä aina loimet täynnä repaleita, riimuista revitty
pehmusteet, lukot ja remmit (hyvästi Eskadronin riimu) sekä hevosista
löytyy pieniä rupia ja karvattomia kohtia pitkin naamaa ja kaulaa.
Mutta ainakin niillä on vissiin kivaa… Putte ja Voody, olkaa hyvät!
(Pahoittelut, video pätkii osittain – kännykän kamerassa joku häikkä!)

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *