Myytäviä varusteita!

Myytäviä varusteita!

Hohoi, minulla myynnissä kaikenlaista tavaraa! Mm. uusia Pikeur ja Kingsland
-vaatteita sekä vähän Eskadron varusteita. Myös pari ponisatulaa…
Katso itse lisää: http://palomaanponitalli.kuvat.fi/kuvat/Myynniss%E4/ ! Saa tarjota myös
vaihdossa jotain. 🙂 Mailitse lisää; pennyATplaysson.net.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

One thought on “Myytäviä varusteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *