Kuka voitti?

Kuka voitti?

Arvonta 120 lukijan kunniaksi!

Tulos suoritettiin tasapuolisuuden nimissä RANDOM.org:in arvontakoneella ja
voittajaksi selvisi nimimerkki sanna! Onneksi olkoon! (Sannan blogiin
voit tutustua täällä).

Palkinnoksi sanna saa Horzen Sidney (Royal Equus) T-paidan sekä
Horzen söpöt ponikuvioiset ratsastussukat, punaisia molemmat. 🙂
Laitatko sanna minulle sähköpostilla (pennyATplaysson.net) osoitteesi, niin
saadaan paketti matkaan?

P.S. 130 lukijan kilpailu lähestyy, siinä palkintona tulossa ihan tuliterä loimi!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.