Kuvahaaste.

Kuvahaaste.

Vastaanotin kuvahaasteen Eerikalta, kiitos!

1. Aukaise neljäs tiedostokansio, jossa säilytät kuviasi.

2. Aukaise kansion neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.

3. “Selitä” kuva.

4. Haasta kolme muuta bloggaajaa.

Kuvassa on aikuisiän idolini ja valmentajani virkaa hoitava virolainen GP-kouluratsastaja/tuomari MARIKA VUNDER täydessä kisavarustuksessa. Tämä kuva otettu talteen valmennusklinikan mainoksia varten…

Haastan mukaan; Sadun, Mantan ja Petran. 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *