Kuvahaaste.

Kuvahaaste.

Vastaanotin kuvahaasteen Eerikalta, kiitos!

1. Aukaise neljäs tiedostokansio, jossa säilytät kuviasi.

2. Aukaise kansion neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.

3. ”Selitä” kuva.

4. Haasta kolme muuta bloggaajaa.

Kuvassa on aikuisiän idolini ja valmentajani virkaa hoitava virolainen GP-kouluratsastaja/tuomari MARIKA VUNDER täydessä kisavarustuksessa. Tämä kuva otettu talteen valmennusklinikan mainoksia varten…

Haastan mukaan; Sadun, Mantan ja Petran. 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *