Blogikilpailu!

Blogikilpailu!

120 lukijaa ja taas palkinnon paikka!

Vakilukijoiden kesken suoritetaan taas arvonta, kuten jokaisen tasakympin
kohdalla! Tällä kertaa palkinto pysykööt yllätyksenä! ;D Sen verran
voin vihjaista, että se mahtuu isoon kirjekuoreen, kuten muutkin aikaisemmat
palkinnot…

Osallistumaan pääset, kun kommentoit tähän postaukseen “jep” 11.11.
mennessä! Voittaja kerrotaan ensi viikon lopulla.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

34 thoughts on “Blogikilpailu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *