Elokuun virallinen kuvapostaus…

Elokuun virallinen kuvapostaus…

…ja vähän videosellainen myös.
Maanantaina oli meillä tai siis lähinnä minulla (mutta mukaan lähtee aina nippu muitakin ihmisiä) kiertue Uudenmaan alueella. Aluksi ajelin Espoon suuntaan kokeilemaan omistajan pyynnöstä 5-vuotiasta pv-ruuna Neroa. Sain kuulla, ettei ruunalla oltu koskaan hypätty selästä käsin, puomeja kyllä menty ja irtohypytetty jne. Niinpä kohteliaasti tarjouduin olemaan ensimmäinen testinukke. 🙂 Eipä siinä mitään, Nero oli oikein fiksu nuori mies ja selvitimme ristikon sekä n. 60 cm pystyn ihan hienosti. Alkuun ruuna unohti nostella jalkoja, mutta mitään slaageja se ei esteistä saanut… Nero on kyllä tosi hieno hevonen, liikettä löytyy ja siitä tulee varmasti hyvä harraste- ja suoritushevonen (terveisiä vaan Ritvalle)!
Espoossa meni ”yllättäen” enemmän aikaa, joten kiireesti sitten Tuusulaan. Siellä kokeilin eräälle asiakkaalle myynnissä olevaa suomenhevosta. Hän ratsasti sillä toki myös itse ja hyvin sopivat yhteen. Nyt vaan jännitetään meneekö tarjous läpi. Ruuna oli maailman kiltein, eikä kovin iso. Silti osaava eikä ottanut virheistä nokkiinsa. Oikea opetusmestari siis! Koska olimme Tuusula-Kellokoski -linjalle hurautimme vielä n. 8 km päähän, jossa odotti kotitallillaan päivän highlight eli NAAPE! Naape on siis tuo useissakin kuvissa esiintyvä latvialainen ruuna, jolla kilpailin alue- ja kansallisia luokkia joskus vuonna suo ja kuokka. Naape oli aluksi, että kukahan tänne nyt häntä tulee häiritsemään, kunnes selvästi sitten hissi meni ylös asti. 😀 Sain myös kutsun ratsastamaan hänellä. Tarkoitus oli käydä pitämässä lisäksi estetunti Kaktulle ja Futuralle, mutta teknisen vian vuoksi tuli kommunikaatiokatkos. Eiköhän tässä keretä…

Me vuonna nakki…

…ja me nyt. *huokaus*
Meillä kotona taasen tilanne on aika sama, kuin ennenkin. Ruusa -suokki 3v. lähti alkuviikosta kotiin ratsutuksen päätyttyä. Nyt on kotona vielä kaksi ratsutettavaa. Paikkoja kysellään koko ajan, mutta vapaatkin varataan heti… Friisiläisruuna Vespan 6v. kanssa on laukannostot parantuneet ja sisäpohjekin alkaa löytyä.

Vähän ravia.

Tallitontut (sanan kaikissa merkityksissä) Aliisa ja Manta ovat auttaneet hommissa koko kesän, mm. liikuttamalla Biittiä silloin kun se ei ole tunneilla. Tässä myös ote tyttöjen estetunnista:

Tytöt ja Biitti.

Kiirettä pitää pitkälle syksyyn, koko tämä elokuu on kisoja ja muuta tapahtumaa.
Meillä aloittaa uusia ratsastajiakin, ihan hirveästi en pysty ottamaan,
sillä aika ja hevosmäärä rajallisia. SRL kuittasi valmentajantutkintonikin,
käy vielä hallituksella ja sitten pääsen toimihenkilölistalle!

Tulevia tapahtumia:

13.8. seurakoulukilpailut, Hämeenkoski

14.8. Vermon kansallinen poninäyttely

19.-20.8. Piia Pantsun valmennus, Lahti

21.8. aluekoulukilpailut, Ypäjä (Nuorten hevosten festivaali)

27.8. shettispäivät, Hollola

28.8. kouluvalmennusklinikka, Hämeenlinna

3.9. shetlanninponien rotunäyttely, Mustiala

Lopuksi vielä jatkan Thelwell -harrastukseni jakamista. Olen
pitkään metsästänyt vanhoja Thelwell -kirjoja ja nyt sain tehtyä kaupat
kahdesta kirjasta!! Vielä puuttuu länkkäriosa sekä Penelope -kirja
(jos joltain löytyy, niin ostan pois!).

JA HEI – KLIKKAA ITSESI BLOGINI LUKIJAKSI, JOS ET VIELÄ OLE!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Elokuun virallinen kuvapostaus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *