Greetings from Järlepa Manor Dressage Centre.

Greetings from Järlepa Manor Dressage Centre.

Rankkaa tämä ratsuttajan työ…
…kun joutuu asumaan kartanossa ja kaikkea. 😀 Olen siis jälleen täällä Virossa, Järlepassa, GP-kouluratsastaja/tuomari ja valmentaja Marika Vunderin tallilla tekemässä keikkaluontoista ratsutustyötä. Marika on Puolassa ponien EM-kilpailuissa yhden valmennettavansa kanssa, joten minä ja Ave hoidetaan hevosten liikutus tämän viikon. Minulla on viisi ”passihevosta”, jotka ratsastan ja/tai juoksutan päivittäin. Pari myyntihevosta, nuoria, opetushevonen ja yksityinen. Ei sinällään eroa kotihommista.

Latvialainen ruuna Salnis ja minä.
Yksi liikutettavista on tämä fiksu ja filmaattinen latvialainen ruuna, joka on tulossa meille Suomeen myyntiin elokuun alkupuolella. Hp. 6000 euroa. Näppärälle ratsastajalle hieno peli, sähköpostilla saa videon.


Sana kiertämään, tämä myynnissä!

Kuva täältä viime kesältä.

Tämä EI ole Esko, vaan kissa, jolla ei ole nimeä. Tuhruksi sitä sanon.
Ninja tuli maanataina muutamaksi päiväksi seuraa pitämään. Meillä oli pieni Amazing Race -henkinen ralli Tallinnan keskustassa, kun myöhästyttiin ainoasta järkevään aikaan menevästä junasta… Sitten paineltiin bussiterminaalille päin ja infopisteestä kerrottiin, että 10 min kuluttua lähtee oikea bussi, mutta se lähtee bussiasemalta, joka on 2 km päässä. ”Ette te siihen ehdi.” Hypättiin taksiin ja kiva taksikuskitäti luukutti Skodalla miljoonaa bussiasemalle. Oltiin 5 min myöhässä asemalla ja paniikissa etsittiin kyseistä bussia. Ninja sen sitten näki ja juoksi kiinni. 😀 Päästiin vielä kyytiin ja perille! Harmi, ettei tästä viikosta ole videota tiedossa!
Vein äsken Ninjan Tallinnaan paluulaivalle. Käytiin vaateostoksilla ja syömässä. Takaisin tullessa nousi kovin mustia pilviä taivaanrannasta ja eiköhän se pamauttanut kunnon ukkosmyräkän päälle. Kiva olla tässä hehtaarikartanossa yksin (Esko-kissan kanssa), kun jyrisee, salamoi ja sataa, on pimeää ja sähköt katkeilee… Kohta suihkuun ja nukkumaan, aamulla taas ratsastamaan!

Tämän päivän saalis; kiva T-paita, stetsoni äidille, sukat ja Jesselle tiikerikalsarit! 😀

Lisäksi räikeän karsea toppi ja maastokuvioiset pitkät shortsit.
Viikonloppuna aikuisten valmennuskurssi meillä kotona. Ensi viikon alussa minulla kiertue Uudellamaalla, jänniä juttuja tulossa. Palataan!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *