Yrityksen uusi logo.

Yrityksen uusi logo.

It’s just so brand new!

Hevosalan yrityksemme muuttuu heinäkuun alussa toiminimestä laajemmaksi,
eli osuuskunnaksi. Täysihoito-, ratsutus- ja valmennuspalvelujen lisäksi
aloitamme hevostarvikkeiden jälleenmyynnin lähinnä verkkokaupassa ja
myymälän näyttelytilassa. Yrityksen uusi logo on tänään valmistunut
ja sen on suunnitellut lahtelainen media-alan opiskelija Emmi Levänen.
Logossa paistattelee Playsson – kukas muukaan!

Blogi saanut lisää lukijoita, tervetuloa mukaan! Seuraavan täyden kympin
kohdalla järjestetään taas lukijakilpailu!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.