XXXVIII Finnderby

XXXVIII Finnderby

Ypäjän reissu 18.6.2011
Eilen siis tehtiin Mantan kanssa roadtrip Ypäjälle Finnderbyyn. Lähdettiin ”pirteinä” klo 7.00 jälkeen aamulla ja palailtiin kuuden pintaan illalla. Ypäjällä treffattiin Aliisa ja Jutta, jotka ovat paikan päällä koko pitkän viikonlopun!
Derbykentällä ratsastettiin kenttäratsastuksen SM-kisan estekoe, kansainvälinen 130 cm ja 140 cm Grand Prix -luokka (jonka voitti hienosti Raimo Aaltonen). Seurasimme myös hetken kouluratsastusta, ensin ulkokentällä ja sitten sisätiloihin siirrettyä nordic/baltic GP-luokkaa. Sää oli vaihtelevaa, välillä tuli kaatamalla vettä ja sitten taas aurinko yritti pilkistää pilvien välistä. Onneksi estekatsomo on katettu!

Tunnelmaa katsomon puolelta.


Todistusaineisto ranteessa.

Ja mikä parasta; paikalla oli suht monipuolinen EXPOteltta-alue, jossa pystyi sateellakin shoppailemaan! Tietysti allekirjoittanut pääsi taas rahoistaan, tosin en ostanut autoa täyteen tällä kertaa… Mukaan tarttui vaan ruskeat tallilenkkarit, Kyra K:n villaliivi tuuppausta varten, Kingslandin sukkapaketti (sillä kaikki mun sukat on jossain) sekä kiva raidallinen ratsastuspaita.

Ostokset.

Finnderbyä voi seurata netti-tv’stä: klikkaa tästä.
Illalla ehdin vielä ratsastaa Ellin, joka ollut lähinnä oppilaiden käytössä pari viikkoa. Elzu on jo huomattavasti eteenpäinpyrkivämpi, alkaa liikkua kuten kuuluukin. Ainoastaan työmuodon kanssa vielä tekemistä, jotta pysyy siellä missä pitääkin. JA TULISIKO JOKU PARTUROIMAAN SEN KARSEAN HARJAN!!?

P.S. Aliisa, löytyikö timoshampoota??

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *