Uudet sivut avattu!

Uudet sivut avattu!

Hipheitrallallei…

Palomaan Ponitalli muuttuu toiminimestä osuuskunnaksi, joten otamme hyvissä
ajoin käyttöön uudet nettisivut sekä nimen – Playsson Equestrian / Palomaan
Ponitalli
! Sivuja on siis yhdistelty, vanhat osoitteet toimivat, mutta uusi on:

www.playsson.net

Aloitamme mm. hevostarvikeliikkeen jokamies-hinnoilla!

Tervemenoa tutustumaan! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.