Marika Vunderin kouluvalmennus 26.3.2011.

Marika Vunderin kouluvalmennus 26.3.2011.

KOULUVALMENNUS LAUANTAINA 26.3.2011 HOLLOLASSA

Virolainen kouluratsastaja ja -valmentaja Marika Vunder tulee Päijät-Hämeeseen valmentamaan suomalaisratsukoita! Valmennus järjestetään yhteistyönä Voistion tallin maneesissa, Hollolassa (Kantolantie 472, Tennilä). Marika on itse ratsastanut yhdeksän hevosta GP-tasolle ja on valmentautunut Kyra Kyrklundin ja Richard Whiten opissa. Hän on voittanut useita kultamitaleja sekä Viron että Venäjän (ent. Neuvostoliiton) koulumestaruuksissa. Marika kiertää Euroopassa kansainvälisiä kilpailuja kahden GP-hevosensa kanssa. Hän on myös Viron koulutuomari sekä 2-tason kouluvalmentaja. Marikan mukana Suomeen tulee Eva-Maria Vint-Warmington, jolla on kokemusta FEI:n tason kilpailuista. Hän on lisäksi FEI:n 1-tason valmentaja ja koulutuomari. Eva-Maria opastaa tarvittaessa tunneilla.

Ryhmiin otetaan max. 3 ratsukkoa / tunti, ryhmät n. klo 12-16. Tunnin hinta 60 e / ratsukko (sis. maneesimaksun). Opetuskielenä suomi ja englanti. Tapahtuma on katsojille ilmainen. Paikalla mm. buffetti! Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki ratsukon tasosta tai iästä riippumatta!

Ilmoittautumiset 20.3. mennessä sähköpostitse palomaan.ponitalli@phnet.fi. Kerro ratsastajan ja hevosen tiedot sekä hieman ratsukon taustaa. Tunti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä saatavalle tilille.

Lisätietoja Marikasta ja valmennuksesta:

http://manorhousehorses.com ja puh. 050 3806 250 / Penina Peltonen

Järjestäjät:

Voistion kartanon talli

Palomaan Ponitalli – www.playsson.net

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Marika Vunderin kouluvalmennus 26.3.2011.

 1. Hi,

  We’re wondering if you’ve ever considered taking the content from playsson.net and converting it into videos to promote on social media platforms such as Youtube?

  It’s another ‘rod in the pond’ in terms of traffic generation, as so many people use Youtube.

  You can read a bit more about the software here: https://bit.ly/31mL18X

  Kind Regards,
  Ardis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *