Marika Vunderin kouluvalmennus 26.3.2011.

Marika Vunderin kouluvalmennus 26.3.2011.

KOULUVALMENNUS LAUANTAINA 26.3.2011 HOLLOLASSA

Virolainen kouluratsastaja ja -valmentaja Marika Vunder tulee Päijät-Hämeeseen valmentamaan suomalaisratsukoita! Valmennus järjestetään yhteistyönä Voistion tallin maneesissa, Hollolassa (Kantolantie 472, Tennilä). Marika on itse ratsastanut yhdeksän hevosta GP-tasolle ja on valmentautunut Kyra Kyrklundin ja Richard Whiten opissa. Hän on voittanut useita kultamitaleja sekä Viron että Venäjän (ent. Neuvostoliiton) koulumestaruuksissa. Marika kiertää Euroopassa kansainvälisiä kilpailuja kahden GP-hevosensa kanssa. Hän on myös Viron koulutuomari sekä 2-tason kouluvalmentaja. Marikan mukana Suomeen tulee Eva-Maria Vint-Warmington, jolla on kokemusta FEI:n tason kilpailuista. Hän on lisäksi FEI:n 1-tason valmentaja ja koulutuomari. Eva-Maria opastaa tarvittaessa tunneilla.

Ryhmiin otetaan max. 3 ratsukkoa / tunti, ryhmät n. klo 12-16. Tunnin hinta 60 e / ratsukko (sis. maneesimaksun). Opetuskielenä suomi ja englanti. Tapahtuma on katsojille ilmainen. Paikalla mm. buffetti! Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki ratsukon tasosta tai iästä riippumatta!

Ilmoittautumiset 20.3. mennessä sähköpostitse palomaan.ponitalli@phnet.fi. Kerro ratsastajan ja hevosen tiedot sekä hieman ratsukon taustaa. Tunti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä saatavalle tilille.

Lisätietoja Marikasta ja valmennuksesta:

http://manorhousehorses.com ja puh. 050 3806 250 / Penina Peltonen

Järjestäjät:

Voistion kartanon talli

Palomaan Ponitalli – www.playsson.net

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *