That’s the way life is.

That’s the way life is.

Yleiskatsaus nykytilanteeseen.
Meillä tuo hevosvaihtuvuus on aika tiuhaa, valmennus- ja ratsutushenkinen talli kun ollaan. Oma tammani Salli tosiaan lähti muutama viikko sitten ylläpitoon, mutta palautuukin sieltä nopeammin kuin luulin syitä sen enempää erittelemättä. Hevonen on kuitenkin ok. Tilanne kotona sitten vaikeutuukin, minulle kun tuli kisakäyttöön latvialainen tamma Regate, josta joudun nyt harmikseni luopumaan. Tallissa kun ei ole tällaiselle laumalle tilaa – saati varaa pitää ”tuottamattomia” hevosia. Tämän viikonlopulla toivon mukaan hevoset liikkuu, suuntaan jos toiseen. Saattaapi olla, että eräs vanha tuttavuus palaa… 😉
Omistan siis tällä hetkellä kolme ponia sekä kaksi ja ½ puoliveristä. Sallin lisäksi omana on aikaisemmin ratsutuksessa ollut 4v. FWB-tamma Eleanor eli Elli, joka tuli ”onnena onnettomuudessa”. Elli teloi jalkansa vajaa kaksi viikkoa sitten, jonka takia ex-omistaja ei pystynyt sitä pitämään. Nyt ollut sairaslomalla, jalka ok, liikkeet ok, ei onnu, ei aro, ei turvota tai kuumota. Ensi viikolla kontrolliultraus, jonka jälkeen saa tod. näk. alkaa jo treenata.

Eilen meille saapui opetusratsuksi erittäin kiltti, fiksu ja rauhallinen nuori wiekopolskiruuna Galer eli ”Kamu”. Tuo opetushevosmäärä kun on ollut viime aikoina aika alhainen ja ponit ei oikein riitä aikuisratsastajille. Ohessa tänään otettu videopätkä, jossa Jesse ravailee Kamulla. Odotan tästä oikein mainiota hevosta, niin kotiin kuin pikkukisoihinkin!
Kamu:

Minulla on edessä reilun viikon ratsutus- ja tallityörupeama ulkopaikkakuntalaisella asiakkaalla. Ratsastettavana pari hevosta. Lisäksi ensi viikonloppuna tulee kotiin ratsutettavaksi 4-vuotias suomenhevostamma 1-2 kuukauden ajaksi. Töitä siis riittää, onneksi on apuna näitä oppisopimus/TET-tyttöjä! 🙂 Loppuvuodesta voi tulla myös myyntihevosia toimeksiantona…
Ei ole enää pitkä aika jouluunkaan, saati vuoteen 2011! Allekirjoittanut lähestyy kolmenkympin kriisiä, täytän kesäkuussa 24 vuotta. 😮 Tässä listauksena ensi vuoden toiveita, suunnitelmia ja tavoitteita:
– päästä Ellin kanssa kisaamaan pikku/alueluokkia
– valmistua SRL:n ratsastusvalmentajaksi
– saada meille n. 20 x 20 m pikkuhalli
– isontaa kenttä 20 x 40 m kokoiseksi
– aloittaa hevostarvikemyyntiä
– myyntihevosia, meillä tai toimeksiantona

Have a nice day! ^__________^

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “That’s the way life is.

  1. Moi. (:
    Sori ku tällee kyselen, mut onks tuo Kamu tullu Kiwatchalta sulle tai toisinpäin? Ois kiva kuulla sen kuulumisii, jos se siellä asuu nykyisin. (:

  2. Kamu oli meillä hetken ylläpidossa, haettiin Tuusulasta ja palautin omistajalleen. Muuta en tiedä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *