Haussa ratsukolle sponsori.

Haussa ratsukolle sponsori.

Etsitään sponsoria kaudelle 2011!

Onko sinulla esim. hevostarvikeliike, joka pystyisi tukemaan aloittavaa ratsukkoa? Pystymme tarjoamaan mainostilaa nettisivuillamme, satulahuovissa,
loimissa sekä hevosautossa. Yksistään nettisivuillamme keskimäärin noin 2000 kävijää kuussa!

Ota yhteyttä! palomaan.ponitalli@phnet.fi

Aiheeseen liittyvää tietoa: TÄÄLTÄ

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.