Helsinki International Horse Show 2010.

Helsinki International Horse Show 2010.

Se joka sanoi ettei tavara tee onnelliseksi, ei ole käynyt HORSE SHOW’ssa!

Olimme Jessen sekä pienen talliporukan kanssa katsomassa Grand Prix -näytöstä,
johon kuului kouluratsastusluokka ja -näytös sekä 160 ja 140 cm esteluokat. Yllättäen suoritukset olivat shoppailua pienemmässä roolissa, vaikka Anna-Julia Kontio 160 cm luokan selvittikin hienosti!

Mukaan tarttui ostoskierroksilta pari Eskadronin riimua, raippoja, harmaa satulahuopa, satulansuojus jne. sekä uusi ihanuus, jota köyhä talliyrittäjä/(wnb-)esteratsastaja on aika kaivannut – CAVALORIN SATULAHUOPA! o/ Lipun tilanneille tallilaisille lähtee jakoon We

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *