Eleanor 4v. – part 2.

Eleanor 4v. – part 2.

Lisää ratsastelua videoituna – tänään 19.10. ja ekaa kertaa kengillä…

ANALYYSI: Tamma pysyy hyvin paketissa, mutta väistö lähtee laiskasti > korjaan > homma lahosi käsiin…

ANALYYSI: Suoristus hukassa, ETUPÄÄÄÄ VIEEEE!!

ANALYYSI: Kuvaaja kuvaa Jenniä penkillä… Itse suorituksessa aikas nappi hyppy, tulee suorassa, tahdikas laukka ja hyvin yli!
Jatkamme harjoituksia! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.