Ensimmäinen yhteistyökumppani.

Ensimmäinen yhteistyökumppani.

Blogissa hieman muutoksia…


Pennie’s -blogi ottaa askeleen kaupallisempaan suuntaan, sillä olen saanut yhteistyökumppanikseni muutaman yrityksen. Yhteistyö ilmenee monimuotoisesti mm. arvontojen ja tuotetestauksien kautta. Tavoitteena saada entistä laajempaa skaalaa käsittelevä asiablogi! Kuten ehkä huomasitte, ulkoasukin on vaihtumassa… Kokeillaan välillä talvisen sinistä, päivittelen vielä grafiikkaa ja värimaailmaa!

Ensimmäinen yhteistyökumppani on Luonnontukku Oy. Yritys tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia, käsityönä tuoreista luonnonraaka-aineista valmistettuja tuotteita hiusten, kasvojen ja vartalon hoitoon. Luonnontukku Oy:n luonnonkosmetiikka on 100% luonnon raaka-aineita, sisältämättä mitään keinotekoisia ainesosia. Kannattaa tutustua jo etukäteen yrityksen tuotteisiin, sillä piakkoin juuri sinulla voi olla mahdollisuus saada tuotteita omaksesi! Käykää myös tsekkaamassa Luonnontukku Oy:n Facebook -sivu ja painakaa “Tykkää” > https://www.facebook.com/cosmetika

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *