Ensimmäinen yhteistyökumppani.

Ensimmäinen yhteistyökumppani.

Blogissa hieman muutoksia…


Pennie’s -blogi ottaa askeleen kaupallisempaan suuntaan, sillä olen saanut yhteistyökumppanikseni muutaman yrityksen. Yhteistyö ilmenee monimuotoisesti mm. arvontojen ja tuotetestauksien kautta. Tavoitteena saada entistä laajempaa skaalaa käsittelevä asiablogi! Kuten ehkä huomasitte, ulkoasukin on vaihtumassa… Kokeillaan välillä talvisen sinistä, päivittelen vielä grafiikkaa ja värimaailmaa!

Ensimmäinen yhteistyökumppani on Luonnontukku Oy. Yritys tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia, käsityönä tuoreista luonnonraaka-aineista valmistettuja tuotteita hiusten, kasvojen ja vartalon hoitoon. Luonnontukku Oy:n luonnonkosmetiikka on 100% luonnon raaka-aineita, sisältämättä mitään keinotekoisia ainesosia. Kannattaa tutustua jo etukäteen yrityksen tuotteisiin, sillä piakkoin juuri sinulla voi olla mahdollisuus saada tuotteita omaksesi! Käykää myös tsekkaamassa Luonnontukku Oy:n Facebook -sivu ja painakaa ”Tykkää” > https://www.facebook.com/cosmetika

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *