Nyt se on; jouluaatto.

Nyt se on; jouluaatto.

“I really want to tell you

Just how precious you are to me,

My every thought of you is as loving as can be.

My heart is totally filled with things

That words alone can’t say,

This comes especially for you

With love on Christmas Day.”

Laitan teille jouluaaton kunniaksi hieman kuvaterveisiä! Ei-jouluihmiseksi olen kumman paljon tänä vuonna tehnyt jouluaiheisia postauksia… 😛 Eilen oli tallilla ruuhkapäivä vaikka (tai juurikin siksi) olikin joulu jo ovella ja loma. Briteissä toistaiseksi töissä oleva talliapuni Jenni on lomalla Suomessa ja tuli heti tallille. Hän ratsasti onnellisena Tessan, Ramseksen ja Nannan. Onneksi Anni oli mukana auttamassa (ja ottamassa käskyjä vastaan)! 🙂 Lisäksi Elisa kävi liikuttamassa herra Kuljettajan ja Roosa hoiti Mummiksen sekä Puten ulkoilut. Myös Wanda jatkoi ratsastusharjoittelua Hannen kanssa.


Itse ehdin näyttää Maxin osaamiset omistajalleen, joka tuli käymään. Hän oli tyytyväinen ja sanoi ruunan selvästi jo kehittyneen (reilut kaksi viikkoa ratsastettu). Tästä “mysteerihevosesta” tulee kuvia tällä jouluviikolla ja kerron siitäkin sitten enemmän… Kävin vielä pikamaastossa Akron kanssa ja ratsastin hetken kentällä, epätoivoisesti tuupattiin vähän väistöjä ennenkuin sormeni jäätyivät! Päivällä rämmin meidän metsässä ja etsin sieltä sopivaa joulukuusta. Lopulta sellainen löytyi, kaadoin sen ihan itte itte ja raahasin kotiin. Hienohan se on! Tänään vain herkuttelua, hyviä elokuvia, tallihommat ja pakettien avaamista! Tähän loppuun vähän jouluisia kuvia – otettu puhelimilla (Xcover ja Iphone), joten laatu sucks… 😉 Kaikkien kuvien copyt ottajillaan! SYDÄMELLISEN LÄMMINTÄ JOULUA JUURI SINULLE!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Nyt se on; jouluaatto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *