Ryhtiä!

Ryhtiä!

Pinkin valmennuksessa.

Puuh. Tänään on ollut taas yksi ruuhkapäivä, mutta siitäkin päästiin voiton puolelle! Aamulla oltiin Jessen & Sallin kanssa Pinkillä tunnilla, minä tietysti Akrolla. Viime EqB-Teamin viikonloppu jäi välistä, joten nyt paikkasin tilannetta ja samalla koeajettiin uusi hevosauto hevosten kanssa!

Ihana Anna Scarpatin loimi!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *