Ryhtiä!

Ryhtiä!

Pinkin valmennuksessa.

Puuh. Tänään on ollut taas yksi ruuhkapäivä, mutta siitäkin päästiin voiton puolelle! Aamulla oltiin Jessen & Sallin kanssa Pinkillä tunnilla, minä tietysti Akrolla. Viime EqB-Teamin viikonloppu jäi välistä, joten nyt paikkasin tilannetta ja samalla koeajettiin uusi hevosauto hevosten kanssa!

Ihana Anna Scarpatin loimi!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *