Pieni, pyöreä ja vaalea.

Pieni, pyöreä ja vaalea.

Mikä se on?
Meille saapui ratsutukseen reipas ja iloinen 3-vuotias vuonohevostamma Rende. Tavoitteena opettaa perusasiat laidunkauden alkuun mennessä. Koska tammalla ei ole juuri mitään tehty, aloitettiin juoksuttamisella. Ensin käynti-ravi-seis -käskyt, sen jälkeen avustajan kanssa liinassa ympyrän hakemista. Ympyrä löytyi nopeasti ja tamma olikin jo parin kerran jälkeen kartalla! Koska kyseessä erittäin kiva ja yhteistyöhaluinen hevonen, on satulan selkään totuttaminen ollut helppoa. On myös totutettu siloihin kasvattajalla. Tästä on hyvä aloittaa ratsastuksen harjoitteleminen! 🙂

Rende poseeraa.

Juoksutusta, Jesse liinan päässä.

Ratsastajaan totuttelua.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *