Pieni, pyöreä ja vaalea.

Pieni, pyöreä ja vaalea.

Mikä se on?
Meille saapui ratsutukseen reipas ja iloinen 3-vuotias vuonohevostamma Rende. Tavoitteena opettaa perusasiat laidunkauden alkuun mennessä. Koska tammalla ei ole juuri mitään tehty, aloitettiin juoksuttamisella. Ensin käynti-ravi-seis -käskyt, sen jälkeen avustajan kanssa liinassa ympyrän hakemista. Ympyrä löytyi nopeasti ja tamma olikin jo parin kerran jälkeen kartalla! Koska kyseessä erittäin kiva ja yhteistyöhaluinen hevonen, on satulan selkään totuttaminen ollut helppoa. On myös totutettu siloihin kasvattajalla. Tästä on hyvä aloittaa ratsastuksen harjoitteleminen! 🙂

Rende poseeraa.

Juoksutusta, Jesse liinan päässä.

Ratsastajaan totuttelua.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *