Hevosurheiluaiheiset kolikkopelit

Hevosurheiluaiheiset kolikkopelit

Hevosurheilu on mielenkiintoista ja jännittävää puuhaa, aivan kuten kolikkopelaaminenkin. Monia pelaajia viehättää hevosurheilu, sillä onhan näissä kummassakin paljon samoja pelaamisen piirteitä. Kaikkien ei ole mahdollista lähteä ravi- tai laukkaradoille seuraamaan lähtöjä livenä, jolloin netissä on tarjolla erinomaista hevosurheiluaiheista viihdettä myös heille.  

Nettipelien kasvattaessa suosiotaan viime vuosina, ovat ne myös ottaneet mukaan loistavat hevosurheiluun liittyvät kolikkopelit kuten nämä alla lueteltavat suosikkipelit. Pelaajille on tarjolla mahtavia pelivaihtoehtoja, joista olemme listanneet muutaman. Eikä valikoima suinkaan lopu tähän, vaan tarjontaa on vaikka kuinka paljon. Alta voit tutustua ykkösvalintoihimme, jotka ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia pelejä.  

Champion of the Track 

Kolikkopelien pioneeri NetEntin luoma Champion of the Track -kolikkopeli on yksi pelivalmistajan vanhimmista sloteista. Tämä ajaton kolikkopeli on jatkanut menestystään vuodesta toiseen ja se on edelleen yksi suosituimmista hevosaiheisista peleistä.  

Kyseessä on peli, jossa pelaajan tavoitteena on suorittaa erilaisia tehtäviä. Pelissä on mukana lautapelimäinen ominaisuus, jota ei ihan joka slotista löydy. Tämä ominaisuus on nimeltään Career Bonus, eli urabonus, jonka avulla pelaaja saa ilmaiskierroksia. Champions of the Track on erinomainen valinta kaikille hevosurheilun ja lautapelien ystäville. Sen erikoisominaisuudet ovat vertaansa vailla ja tarjoavat hieman erilaisen pelikokemuksen kuin muut.  

Sure Win 

Jokainen hevosurheilun ystävä tietää, että hevosten kanssa sattuu ja tapahtuu. Hevoset aiheuttavat parhaimmillaan todella hauskoja hetkiä niiden parissa työskenteleville, joten mekin halusimme listata yhden todellisen huumoripläjäyksen tähän listaukseemme.  

Microgamingin Sure Win on sarjakuvamainen laukkakilpailu, jossa päästään seuraamaan hullunhauskaa kilpailumeininkiä. Vaikka kyseessä onkin melko yksinkertainen viiden rullan slotti, tarjoaa se hyvää viihdettä pelaajilleen. Erityisominaisuudetkin on karsittu minimiin, mutta pelistä löytyy sentään ilmaiskierroksia. Sure Win on loistava valinta rentoa meininkiä ja hauskuutta hakevalle pelaajalle. Peli on helppo sisäistää ja sopii siten erityisesti myös aloitteleville pelaajille.  

Black Horse Deluxe 

Wazdan -pelivalmistajan kehittämä Black Horse Deluxe vie hieman erilaisiin hevostunnelmiin. Upealla Villin lännen teemalla varustettu kolikkopeli on täynnä jännittäviä erikoistoimintoja ja loistavat grafiikat tekevät pelistä entistä nautittavamman.  

Peli erottuu edukseen mielenkiintoisen tarinansa ansiosta. Vaikka slotin päähahmot, cowboy ja hänen tyttöystävänsä, ovatkin pääosassa tarinassa, ovat hevoset silti vahvasti mukana pelissä. Bonuskierroksella päästään heittämään hevosenkenkiä, joka tuplaa kaikki pelaajan voitot. Black Horse Deluxe on tyylikäs, hauska ja mukaansatempaava kolikkopeli, jota kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa.  

Day at the Derby 

Derbyt ovat erityisesti Englannissa käytäviä laukkakilpailuja, joiden historia ulottuu todella kauas menneisyyteen. Jopa Kuningatar Elisabetin tiedetään olevan aktiivinen laukkakilpailujen seuraaja ja hänellä on myös useita omia hevosia kyseisessä lajissa.  

Day at the Derby -kolikkopeli vie pelaajan laukkakilpailuradan äärelle. Kilparadan äänet, yleisön hälinä ja hevosten juoksu kuuluvat koko ajan pelin taustalla. Mukana on lähes kaikki mahdolliset erikoisominaisuudet, joten tylsää ei tämän pelin parissa tule. Peli on varustettu hauskoilla animaatioilla aina voiton osuessa kohdalle. Vaikka grafiikat eivät olekaan huippuluokkaa, se ei haittaa, sillä peli sisältää niin paljon mielenkiintoisia toimintoja. Monet pelaajat palaavatkin yhä uudestaan tämän huippusuositun slotin pariin. 

Bronco Spirit 

Pragmatic Playn Bronco Spirit -kolikkopelissä päästään upean mustangin selkään keskelle karua aavikkomaisemaa. Vaikka kyseessä ei olekaan mikään ainutlaatuinen kolikkopeli, on sen teema toimiva ja peli sisältää paljon palkitsevia erikoistoimintoja. Se on myös ehdottomasti yksi parhaita grafiikoita sisältävistä peleistä ja se pystyy tarjoamaan lisäksi todella mahtavia voittoja. Joten ei muuta kuin satuloi mustangisi ja lähde havittelemaan suuria voittoja tämän tyylikkään slotin parissa.  

Kuvituskuva: Pixabay

 

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.