Omantunnon tuskia.

Omantunnon tuskia.

Laatu korvaa määrän?

Kunpa vain vuorokaudessa olisi enemmän tunteja ja suurinpiirtein kehitysmaiden tasoa parempi nettiyhteys… Minulla on paljon ideoita ja ajatuksia oman blogini postauksiin, mutta aika on mennyt portaalin promoamiseen sekä artikkeleiden valmisteluun. Viime viikonlopun Helsinki Horse Fair -messut olivat äärettömän mielenkiintoiset! Meillä oli tiimin kanssa hauskaa ja kaikki meni hienosti. Saimme paljon vinkkejä tulevia tapahtumia varten.

Eilen (lauantaina) olimme pienen porukan kanssa viettämässä Ylöjärven Hööks -myymälässä blogipäivää. Tutustuimme kevään trendeihin sekä Hööksin uuteen Fairfield -tuotemerkkiin. Sen verran reipas olin, että sain, kuin sainkin teille tehtyä pikku videon!

Tästä pääsemmekin aasinsiltaa pitkin itse asiaan… Huhtikuun alussa (2.-3.4.) järjestetään taas Tampereella Suomen suurimmat hevosmessut. Meidän tiimin kokoaa paikan päälle 18 m2 Playsson.net Loungen, johon voivat etenkin bloggaajat tulla huilimaan ja vaihtamaan kuulumisia. Muutakin mukavaa on tulossa… 😉 
Lievittääkseni omantunnon tuskia huonona bloggaajana olemisesta, ajattelin nyt lahjoa teitä palkinnolla ja kerjätä kommentteja. Kyllä te tiiätte miten tää menee… Kerro 20.3. mennessä mitä messujen Playsson.net Lounge voisi sisältää, niin sinulla on mahdollisuus voittaa 2 kpl Hevoset2016 -lippuja sekä Hööksin lahjakortin. Jätä sähköpostiosoitteesi. Kiitos!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

24 thoughts on “Omantunnon tuskia.

 1. Playssonin tiimibloggaajiin tutustumista, sekä heille kenties joku kisa, haaste tms., mihin voisi vaikka yleisöäkin saada osallistumaan jotenkin? Muutama haastattelu ja arvonta paikan päällä voisi toimia myös 🙂

  ellipolho@hotmail.com

 2. Siis loungella ehdottomasti just istumapaikkoja, se olisi jotain ihan uutta että messuilla pääsis johonkin paikkaan istuskelemaan ja juttelemaan rauhassa! Ja vaikka vesitarjoilu istahtaneille 😉 Sitten lisäksi vaikka tiimibloggaajien esittelyä, tulee ehkä aika nopeasti mutta vaikka että pystyisi lähettää kysymyksiä bloggaajille etukäteen ja niihin vastailtaisiin siellä tms. Tällattista, pitää tulla moikkaamaan!

  milla-kuisma@hotmail.com

 3. Esittelyä toiminnastanne monipuolisesti. Mikäli kerralla paikalla olisi monta ihmistä, voisi siellä olla jotakin hauskaa yhdessä tekemistä, jonka avulla ihmiset tutustuisivat toisiinsa. Mutta eipä siellä kai mitään kummallista tarvi olla, kuitenkin tärkeintä on, että pääsee levähtämään. Jenni.suokas@gmail.com

 4. Mahista päästä tutustumaan tiimibloggaajiin ja tietty inffoa playssonista. Mahikset esim kahvitella ja rupatella. Sitten ois aika huippu jos saisitte playssonin/tiimibloggaajien tapahtumassa paikan päällä olevilta yhteistyöläisiltä olisi esittelyssä bloggaajien suosittelemia tuotteita joita on mahdollista häppeningistä sitten ostaa yhteistyöläisten kojulta (;
  lauraa.parviainen@gmail.com

 5. Jotain mihin myös sellaiset ihmiset jotka ei bloggaa voi osallistua ja ehkä kiinnostua. Esim. Kerrottaisiin bloggaamisesta, portaaleista vaikka hevostapahtumistakin missä bloggaajat voivat osallistua mukaan. Bloggaajia tulee aina uusia joten heidät on hauska aina toivottaa tervetulleiksi mukaan bloggaamisen maailmaan! 🙂 Yritin nyt lyhyesti vain jotenkin selittää tämän, ei ole mikään helppo juttu 😀

  karoliina.leynir@gmail.com

 6. Top 3 tuotetta jokaiselta bloggaajalta. Sitten vaikka joku ABC-opas tai joku tämmöinen ihmiselle jotka miettivät bloggaamisen aloittamista. Ja sitten jonkun ammattilaisen haastattelu jostain mielenkiintoisesta aiheesta olisi myös tosi jees, sitä ainakin itse tulisi katsomaan!
  aino.ijas999@gmail.com

 7. Ainaki playssonin + tiimibloggaajien esittely ja mahdollisuutta jutskailla bloggaajien kanssa. Ja just istumapaikkoja kuten tuolla aiemmi on jo mainittu. Ja joku tietoisku playssonin tulevaisuudesta 🙂 ja joku arvonta ois kiva sinne loungeen, ei tarvi olla mitää ihmeellistä vaan ihan joku pikkujuttu vain.

  wwilmas@hotmail.com

 8. Tietoa Playsson.netistä, ehkä sellanen tiivis paketti siitä mikä on playsson.net ja mitä kaikkea toimintaan sisältyy. Mahdollisesti myös voisi valaista jotain tulevaa tapahtumaa tmv. jos sellasita on suunnitteilla?
  Myös bloggaajien väliset pikkukisailut, joihin ulkopuoliset pääsisivät mukaan, voisi olla hauskaa ajanvietettä. Entä miten olisi joku Playsson.netin oma haaste, jolla haastaisitte kaikkia hevosalan ihmisiä mukaan esim. tekemään yhdessä jotain hyvää tai ajamaan yhdessä jotain asiaa eteenpäin? (:

  jiiteephoto@gmail.com

 9. Ehdottomasti selvästi esille mikä Playsson on, sillä varmasti ainakin vanhemmalle väelle on tuo aivan vieras käsite. Tosiaan myös joku leikkimielinen ja mukaansa tempaava kisailu bloggaajien kesken voisi olla hauska, voisi ehkä myös ottaa yleisöstä innokkaimpia faneja mukaan (jos joku uskaltaisi). Jos olette ajatelleet jotain yhteiskuvien ottamista, niin varmasti joku rauhallinen yhteiskuviin pyhitetty tausta olisi menestys!
  rautio.melissa@gmail.com

 10. Itse olen huomannut monista eri tapahtumista että jos on jokin paikka minne voi keräytyä istuuntua ja jutella samoista asioista pitävien kanssa, niin niissä on aina mukava meininki ja sinne halutaan mennä. Eikä silloin pieni mainostaminenkaan tunnu tylsältä 🙂
  Ja ainahan yhteiskuvien mahdollisuus bloggaajien kanssa tuo ihmisiä katsomaan;) ja tottakai esittelyä playssonista

  viivi.kivela00@gmail.com

 11. KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Voittajalle on ilmoitettu sähköpostitse! Kiitos kaikille, nähdään messuilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *