Valegro vs. Totilas.

Valegro vs. Totilas.

Kaksi tällä hetkellä maailman parasta kouluhevosta. Kumpi on parempi?


Käyttäkää elämästänne noin 20 minuuttia ja katsokaa nämä videot! Ei jessus, kun meni kylmät väreet näitä hevosia katsoessa!

Ensimmäisessä on Charlotte Dujardin ja Valegro viime joulukuussa London International Horse Show’ssa. Ratsukko rikkoi maailmanennätyksen tuolla ja uusi oli hyvin lähellä Las Vegasin World Cupin finaalissa! Virheetöntä, rentoa suorittamista ja näkee, että hevonen tekee tehtävät mielellään! Tässä näkee tuntien ja tuntien työn tuloksen.

Sitten on vuorossa Edward Gal ja Totilas. Halusin nimenomaan videon, jossa Totilas on Galin ratsastamana. Nykyisen kuskin kanssa ori ei ole niin hieno, kuin voisi olla… Tämä pätkä on vuodelta 2009, myöskin Lontoosta. Ratsukko rikkoi silloisen maailmanennätyksen (92 %). Ilmiömäinen, näyttävä hevonen! Lisäksi Gal on siisti ja eleetön ratsastaja, jolla kadehdittava istunta.

Mitä mieltä olet näistä hevosista? Keskustelua!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Valegro vs. Totilas.

  1. Näistä kahdesta on niin vaikea päättää mutta taidan silti kääntyä enemmän Valegron puoleen. Totilaksessa on sitä joitan orimaista charmia joka huokuu ulospäin. Valegron liikkuminen on kuitenkin niin rennon ja puhtaan näköistä että sitä on suuri ilo katsoa. Olisi ollut hieno nähdä nämä kaksi ratsukkoa kilpailemassa vastakkain 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *