Viikon blogihaaste – talvinen kuvahaaste.

Viikon blogihaaste – talvinen kuvahaaste.

Olin pitkästä aikaa itse satulassa! Samalla teen Blogitallin haasteen.

Olen henkeen ja vereen kesäihminen! En voi sietää pimeää, märkää ja kylmää. Jos jotain positiivista täytyy talvesta etsiä, on se lumi ja joulun lähestyminen! Vihdoin on valoisampaa ja maisemat näyttävät tyynen rauhallisilta. Kovat pakkaset eivät ole mieleen, mutta pikku miinusasteet lumen kanssa ovat ihan sopivia. Olen nykyään niin mukavuuden haluinen, että olen onnellinen ettei tarvitse pitää useampaa tuntia päivässä ulkona. Maneesissa tilanne olisi toinen. Talvella tunnin pitäjä palelee, mutta ratsastajilla on kuitenkin lämmin tehdessään töitä hevosten kanssa. Pitää vain sonnustautua tarpeeksi tukevaan vaatekerrastoon.

Tänään kiipesin itse ratsaille. Meillä ei sellaisia supertasaisia vaihtoehtoja ole montaa, mutta Tessa on varma ”tätikuljetin”. Olen Tessalla ratsastanut viimeksi pari vuotta sitten ja muutenkaan en ole satulassa viettänyt kovinkaan paljon aikaa viime kuukausina. Teimme vähän taivuttelua käynnissä ja kevyessä ravissa. Poni on ollut jäykkä, ainakin vuokraajien mukaan. Sain kuitenkin aika hyvin otetta Tessaan ja tehtiin vähän pyöreällä ylälinjalla siirtymisiä. Otettiin myös pari laukannostoa.

Ajattelin nyt selän tuntojen mukaan vähän ratsastella, jos kerran viikossa ainakin pääsisi ratsastamaan, Muuten olen käynyt salilla ja uimassa. Tessa tarvitsisi kyllä pesun ja siistimisen… Lumi on valkeaa, Tessa ei.

Kuvista kiitos Roosa Löppönen.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *