Viikon blogihaaste – talvinen kuvahaaste.

Viikon blogihaaste – talvinen kuvahaaste.

Olin pitkästä aikaa itse satulassa! Samalla teen Blogitallin haasteen.

Olen henkeen ja vereen kesäihminen! En voi sietää pimeää, märkää ja kylmää. Jos jotain positiivista täytyy talvesta etsiä, on se lumi ja joulun lähestyminen! Vihdoin on valoisampaa ja maisemat näyttävät tyynen rauhallisilta. Kovat pakkaset eivät ole mieleen, mutta pikku miinusasteet lumen kanssa ovat ihan sopivia. Olen nykyään niin mukavuuden haluinen, että olen onnellinen ettei tarvitse pitää useampaa tuntia päivässä ulkona. Maneesissa tilanne olisi toinen. Talvella tunnin pitäjä palelee, mutta ratsastajilla on kuitenkin lämmin tehdessään töitä hevosten kanssa. Pitää vain sonnustautua tarpeeksi tukevaan vaatekerrastoon.

Tänään kiipesin itse ratsaille. Meillä ei sellaisia supertasaisia vaihtoehtoja ole montaa, mutta Tessa on varma “tätikuljetin”. Olen Tessalla ratsastanut viimeksi pari vuotta sitten ja muutenkaan en ole satulassa viettänyt kovinkaan paljon aikaa viime kuukausina. Teimme vähän taivuttelua käynnissä ja kevyessä ravissa. Poni on ollut jäykkä, ainakin vuokraajien mukaan. Sain kuitenkin aika hyvin otetta Tessaan ja tehtiin vähän pyöreällä ylälinjalla siirtymisiä. Otettiin myös pari laukannostoa.

Ajattelin nyt selän tuntojen mukaan vähän ratsastella, jos kerran viikossa ainakin pääsisi ratsastamaan, Muuten olen käynyt salilla ja uimassa. Tessa tarvitsisi kyllä pesun ja siistimisen… Lumi on valkeaa, Tessa ei.

Kuvista kiitos Roosa Löppönen.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *