Joulukuun kuvia.

Joulukuun kuvia.

Tällainen pieni kuvapostaus teille! 🙂


Joulukuun villityksenä on bloggaajien parissa tietenkin perinteinen kalenteri. Itse olen laiska, enkä jaksa sitoutua päivittäisen postauksen tekemiseen, joten jatkan harvakseltaan… Se sopii paremmin minulle, toivottavasti ymmärrätte! Päätin jättää varsinaisen ”hermolevon” välistä ja teen nyt osa-aikaisesti töitä tammikuulle asti. Saa rauhassa vietettyä joulun pyhät jne. Pidän muutamia valmennustunteja viikossa ja ratsastan jonkin verran hevosia. Satu ja Jesse ovat pitäneet kotitunnit, ollut ratsastajillekin kivaa vaihtelua! Tammikuusta minulle tulee uusia oppilaita tästä Päijät- ja Kanta-Hämeen alueelta, joten jos olet vielä vailla valmentajaa, niin nyt kannattaa ottaa yhteyttä! Akron suhteen olemme jo hieman talviteloilla, tehdään kevyitä hommia, maastoilua ja peruskunnon ylläpitoa. Jenni ratsastelee joitain päiviä viikossa ja minä hoidan loput. Haaveilen ja järjestelen tässä, jos veisin ruunan maneesitallille tammi-helmikuuksi. Ärsyttää liikuttaa sitä kentällä, kun ei liiku mielellään huonolla lumipohjalla. Pelkään etunivelten puolesta. Muuten meille sitä normaalia arkea… Tallin pikkujoulun vietettiin lauantaina, Alexin kanssa kävimme Tallinnassa jouluostoksilla ja ensi viikonlopuksi Turkuun. Laitan teille tähän vähän kuvia tältä kuulta!

Pikkujouluissa palkintojen jakoa, minä ja Roosa.
Alempana minä, EA ja Aliina-tonttu.

 
Tallinnan vanhaa kaupunkia, oikealla ponit viettää talvipäivää.

Valmennettavani vuonistamma Sussu.

…ja mentiin sitten 8.12. Alexin kanssa kihloihin. ♥

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Joulukuun kuvia.

  1. Onko sulla jossain videota siitä, kun valmennat tai pidät tuntia? Olisi kiva verrata omaan ratsastuksenopettajaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *