Läheltä liippasi!

Läheltä liippasi!

Harjoituskoulukilpailut MP Riding Centerissä 31.7.


Olimme keskiviikkoiltana Hämeenlinnassa, Rengon rajalla koulukilpailuissa. Olin kisaamassa ihan yksin, Akrolla ja Vespalla. Molemmilla menin siis ohjelman Helppo B:3 2009. Akron kanssa on ollut jälleen mittavia ongelmia, mutta onnistuin kuin onnistuinkin ratsastamaan suht kelpo radan baucher -kuolaimella. Taas jäätiin ihan himpun verran 60 % tavoitteesta, tulos oli 59,7 %. Jälleen hieman probleemia siirtymisissä, mutta muuten olin ihan tyytyväinen. En tiedä mitä ja kuinka paljon minun pitäisi töitä tehdä, jotta saisin tatsin ko. hevoseen kohdalleen. Marika Vunder tulee onneksi elokuun lopulla käymään ja auttamaan… Arvostelussa isoin numero vain 6.5, positiivisena kommenttina ”piikkisuora läpi linjan” lopputervehdyksessä.

Vespa vuorostaan oli elämänsä ensimmäisissä kilpailuissa. Sitä jänskätti jo verryttelyssä, joka oli maneesissa muiden hevosten kanssa. Sain kuitenkin pyytämäni asiat läpi, vaikka päätinkin ottaa raipan mukaan radalle, kun kerran sai (harkkakisat). Radalla Vespa jännitti sitten vielä enemmän, pelkäsi koristekasveja ja oli muutenkin pinkeä… Ajattelin ohjelman olevan sille liian vaikea, mutta laukkaosuus olikin se helpoin ja kaikki muu vaikeampaa. Prosentteja 54,7 %, paremminkin olisi saanut mennä. Yksi onnistunut siirtyminen (6.5). Että tällaista tällä kertaa. Kuvista kiitos Alexille! Sunnuntaina Vermon poninäyttely, palataan astialle.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *