Vaihtamalla paranee.

Vaihtamalla paranee.

Kirjaimellisesti. Parin tunnin treenit hallilla!

Ei – en ole vaihtanut hevosta enkä miestä (ainakaan toistaiseksi :D), vaan harjoitellut maneesilla vaihtoja. Kuten mainittu, vastalaukat ovat olleet hyvin jo hallussa, joten nyt olemme keskittyneet vaihtojen treenaamiseen. Akro ei kaikesta huolimatta ole ollut teknisesti kovinkaan taitava, kaikkea on opetettu pikku hiljaa. Se on tehnyt vaihdot silloin tällöin “vahingossa” esim. kun tasapainoa on horjutettu tahallaan vaikkapa sulkutaivutuksesta. Nyt kuitenkin on vaihdot olleet ns. hollilla ja tänään ensimmäisen kerran ne onnistuivat oikeasti POHKEISTA diagonaaleilla sekä kasikolla. (Kuva ei liity tähän reissuun.)

Akro alkoi ihan lämmetä niistä ja tekikin sitten kaikenlaisia vaihtoja missä tahansa, jos pohkeeni vähänkin antoi syytä vaihtaa… 😀 Tuntuu siltä, ettei se Vaativa B ole sittenkään ehkä niin kaukainen tavoite! Vähän tippuu silti kuolaimen alle. Mielenkiinnolla seuraan tällä hetkellä tätä herpesvirustilannetta, uskaltaako lähteä kesäkuussa jo/vielä Tallinnaan kisaamaan… Tässä ihan pieni pätkä treeneistä, aurinko porotti kuvan ihan kauheaksi… :/

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *