Kuinka aiheuttaa älämölöä?

Kuinka aiheuttaa älämölöä?

Näin aiheutat radikaaleja mielipiteitä ja provosoitumista Facebookissa alá Pennie:

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Kuinka aiheuttaa älämölöä?

  1. Vaikka olen kasvissyöjä (tai no yritän olla, mutta annan itselleni luomulihan/riistan anteeksi eettisistä syistä), niin olen sitä mieltä että teurastaminen on ihan ok. En välttämättä omaa ponia tahtoisi syödä (jos sellaisen joskus edes saisin), mutta olen syönytkin hevosenlihaa. Tämähän on vain yksi mielipide, mutta olen perustellut tätä myös itselleni. Lopettaminen piikillä on hitaampi kuin ampumalla tehty lopetus, eli sitä kautta inhottavampi ajatus. Myöskin se minne niin ison ruhon saa ja voi haudata saattaa tuottaa ongelmia. En myöskään näe tuhkaamista mahdollisuutena, en itse haluaisi hevosen tuhkia takanpäälle tai kirjahyllyyn…

    Mielipideasioita, joista voisi jankata ikuisuuksiin. Ja voisi kirjoittaa romaanin, mutta ehkä jätän tähän enkä ala tarinoimaan enempää.

    1. Tästä saa todella hyvän kiistan aikaiseksi. Minusta on jokaisen ihmisen oma asia miten hevosensa lopettaa tai syökö sen. Siihen vaikuttaa eettinen puoli sekä taloudelliset varat. Toiset vain ovat herkempiä eläimiä kohtaan, joten en näe teurastamista omalta kohdaltani mahdollisena. Meillä varaa ja mahdollisuus (kunnan ympäristöluvat ym. kunossa) haudata hevonen omalle kotipihalle, muut kestäkööt sen. Ja hevonen lähtee pikkillä ihan nätisti, nukkuu pois rauhassa, kunhan ell osaa hommansa. Näin ainakin meillä oli…

  2. Minullehan alettiin ht.netissä huutamaan juurikin tästä asiasta kun ilmaisin mielipiteeni. Sanottiin teko pyhäksi ja mitäs muuta 😀 Mutta siis, en ikinä pystyisi pistämään hevosta lihoiksi, vaikka itse olen muutenkin kasvissyöjä niin tuolle sanon ehdottomasti ei.

  3. Itsekin olen piikillä lopettamisen ja hautaamisen kannalta. En kyllä myöskään yhtään sen enempää ymmärrä sitä, miksi esim.nauraa kasvatetaan lihaksi. Metsästys on ok silloin, kun metsästetään hirviä tai jäniksi(vaikken niitä syö), eikä susia tai ilveksiä.

    Tuli jo kaksi eri asiaa, mutta näin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *