Not good, not bad.

Not good, not bad.

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

Kuusi valmennettavaa osallistuivat eilen Alaspään Ratsastuskeskuksen seuraestekisoihin. Nannan ratsastajille komeat hylyt ristikkoluokasta ja 50-60 cm, sporttimuumi vähän villiintyi… Roosa & Muse saivat hienon nollaradan ensimmäisissä kisoissaan, sijoitus 50-60 cm luokassa 11/34. Myös Janita selvisi Musen kanssa hyvin, yksi kielto ”mörköesteelle”. Janakkalan valmennettavista Mira oli pikkuluokassa kolmas ja voitti 80 cm. Tästä en kyllä ota kunniaa vielä… 😉 Eeva selvitti pienemmän radan, mutta irtaantui satulasta 80 cm luokassa. Mutta lyhyestä virsi kaunis, video puhukoot puolestaan!

Kuvien © jsuuriniemi.galleria.fi ja Rilla Laine. Ihania järkyttyneitä ilmeitä Roosalla… 😀 P.S. Pian 400 lukijaa täynnä!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

5 thoughts on “Not good, not bad.

  1. No kyllä sä nyt voit pikkasen meistäkin jo kunniaa ottaa, ei meitä kukaan muu oo hypätessä valvonu varmaan puoleen vuoteen 😀

  2. On kyllä kaunista katsottavaa … ensikerralla pitänee laittaa maski :DD, mutta onneks poni on edes edustava ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *