11 kohdan haaste.

11 kohdan haaste.

Vastataan nyt tähän sitten… 🙂

Sain tämän 11 kohdan haasteen amanndalta, kiitos vain! Jätän välistä haasteen eteenpäin lähettämisen, kukin saa ihan itse sen ottaa vastaan, mikäli tahtoo! 😉 Tuntekaa pisto sydämessänne ja kertokaa minullekin!

Haasteen säännöt:

– Kerro 11 faktaa itsestäsi.

– Vastaa haastajan 11 kysymykseen.

– Keksi 11 uutta kysymystä.

Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.

– Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät.

11 faktaa minusta:

1. Valehtelematta voin kertoa, että olen nähnyt JOKAISEN LOST -sarjan jakson! Ensimmäisestä viimeiseen, joka minuutin! Se on yksi harvoista tv-ohjelmista, joita olen seuraamalla seurannut ja vielä loistava sellainen!

2. Usein huomaan peseväni hampaita silmät kiinni. Miksi? Ei mitään tietoa. 😀 Joku outoakin oudompi refleksi ilmeisesti?

3. Tanssin pienempänä n. 4 vuotta balettia ja olen esiintynyt mm. Järvenpää Talolla. Sitten ratsastus vei voiton ja tanssiminen jäi. Ehkä ihan hyvä. Älkää visioiko minua enää missään trikoissa.

4. Olen salaa ihastunut Aku Hirviniemeen. Ups, nyt se paljastui!

5. Puhun eläinten ”äänillä”. Jos olet yhtään pidempään ollut seurassani, niin se ilmenee aika nopeasti! Kerron aina mitä ”mieltä” kyseinen eläin on. Meillä höpöttää hevoset, marsut, koira, karvatoukat, perhoset, linnut… Sekopäistä, mutta todella söpöä!?

6. Olen tehnyt pitkän prosessin ja paininut aikoinaan nimeni kanssa. Lapsena minua kiusattiin erikoisesta nimestä, nyt osaan ottaa kaikki ”pilaversiot” jo ihan huumorilla. Olen ylpeä siitä, sillä nimeni on oikeasti harvinainen ja Suomessa ainut. Välillä vahingossa sanonut vääristelmät ärsyttää. On kuultu kaikkea Bettiinasta Pelinaan ja taas Benniinasta Peppiinaan. Nimeni on muuten hepreaa (Israelista) ja tarkoittaa helmeä. Jää ainakin mieleen, hyvässä ja pahassa.

7. Minulla on kolme tatuointia. Hevonen olkapäässä, eräs nimi ranteessa ja teksti ”Everything happens for a reason” lapaluussa.

8. Kukaan ei ole niin pahasti addiktoitunut kännykkään (tai tabiin) kuin minä! Tsekkaan Facebookin, sähköpostit ja blogin monta kertaa päivässä!

9. Numero 13 on onnenlukuni! Olemme molemmat äidin kanssa syntyneet 13. pvä. Tästä vuodesta pitäisi siis tulla loistava?

10. Pidän itseäni huumorintajuisena ja avokätisenä. Muut pitävät minua v*ttumaisena ja ärsyttävänä. Mikä lie sitten totuus…? ;D

11. On paljon asioita, joita en ole koskaan tai pitkään aikaan tehnyt. En ole eläissäni lukenut kuin kaikenkaikkiaan 7-10 oikeaa kirjaa, mukaanlukien kouluajat! Inhoan lukemista. Enkä ole hiihtänyt 6. luokan jälkeen. Inhoan sitäkin. En ole koskaan lasketellut, juonut piimää tai maistanut sinappia. Btw, olen myös huono uimari. Siinä teille faktoja!

Ratsutätieskimo aka. minä.

Kysymykset minulle:

1. Kuinka kauan olet harrastanut ratsastusta / hevosia?

– Aloitin ratsastamisen 4-vuotiaana, eli nyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti 21 vuotta.

2. Oletko koskaan harkinnut esim. vuoden taukoa hevosista, toteutitko sen, miksi?

– Kyllähän sitä usein miettii, mutta mitä tällaisessa tilanteessa voi oikeastaan tehdä? Tässä on kiinni toimeentulo ja leipä, joten ei kai kukaan pidä kovinkaan usein sapattivuotta töistään… 🙂

3. Pitääkö sinun mielestäsi kysyä vuokra- / hoitohevosen omistajalta ennen hevosesta blogiin kirjoittelusta tai facebookiin kuviin laittamisesta?

– Hahah, haastaja on selvästi lukenut ”jotain” blogia viime aikoina… Kannattaa lukea aikasempi postaukseni.

4. Mitkä ovat suosikkiblogisi?

Freak!, Best of (f)all, Rutiinilla, Ratsumäen talliblogi, Carpe f*cking diem, WoodooBuumi ja Aliisa ja eestiläiset ainakin.

5. Kuinka paljon vietät aikaa koneella blogin parissa?

– Ei varmaan menee yliarvioinniksi, jos sanon että n. tunti päivässä.

6. Millaisella (/millaisilla) tallilla ratsastat / käyt?

Oma talli on aina paras. Lisäksi ratsastan Virossa säännöllisesti Järlepassa.

7. Mikä on toinen nimesi?

– Anita Christina.

8. Kuinka usein käyt tallilla?

– Lukemattomia kertoja päivässä… 😀

9. Onko sinulla omaa hevosta, haluaisitko?

– On, huoleton on hevoseton vai miten se meni.

10. Mitkä ovat suosikki tv-ohjelmasi?

– Nyt ei tule telkkarista mitään fiksua… Hyviä sarjoja ovat jo mainittu LOST, Pako, Criminal Minds, Miehen puolikkaat, Frasier jne.

11. Mitä koulua käyt? / Missä olet töissä?

– Opiskelen aina, kun on tarvis. Työskentelen lähinnä kotona sekä muilla talleilla valmentaen tai ratsuttaen.

Janita ja Akro.

Kysymykset haasteen ottaville:

1. Millaisen tatuoinnin ottaisit?

2. Millainen on normaali päivärutiinisi?

3. Mitä ilman et pärjäisi?

4. Paras / pahin luonteenpiirteesi?

5. Mikä on unelma-ammattisi, jos saisit olla mikä vain?

6. Onko sinulla outoja tapoja?

7. Kuka supersankari olisit? Saa keksiä oman!

8. Paras hetkesi hevosten parissa?

9. Mitä tekisit juuri nyt 20 eurolla?

10. Monetko ratsastushousut omistat?

11. Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?

Kiitos. 🙂 Tälle saa rohkeasti antaa vaan yhtä tähteä…

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

6 thoughts on “11 kohdan haaste.

  1. Olipa kiva lukea faktat ja vastaukset 🙂 Mä oon myös ihan koukuttunut kännykkään ja se on aina mukana. Välillä tulee blogejakin pitkin päivää selailtua uusien postausten toivossa ? (Puhelin ei anna käyttää enteriä, joten kysymys vaan tähän perään: Minkä merkkisiä rats.housuja käytät ? Mitkä kestävät parhaiten ?)

    1. Hahah, kiitos. 🙂 Mulla ratsastushousut on aika kuluvaa tavaraa, joten ostan valitettavasti aina useammat halvat… En ole raaskinut vielä kalliimpia ostaa. Tällä hetkellä käytössä mm. Mountain Horset, Back2Backit, Horzet ja VequiComfortit. Pitkään olen himoinnut B-Vertigon ja Kingslandin housuja.

  2. järkytyin nyt kyllä pahanpäiväisesti… et oo koskaan maistanu piimää?! parasta juomaa heti maidon jälkee:-D ku tuun takasin ni pakotan sut maistamaan sitä haha!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *