Vuosi 2012 pähkinänkuoressa.

Vuosi 2012 pähkinänkuoressa.

Eiköhän tämä ole nyt taas ajankohtaisin trendipostaus, joten miksen minäkin?!

Nämä aivopierut aina muhii päässä useita päiviä, ennenkuin saan aikaiseksi tehdä ne postauksen muotoon! Tätäkin juttua olen puinut tovin, huomenna ajattelin tämän purkaa, mutta teenkin sen nyt! Eli millainen oli meidän vuotemme mallia 2012? Viime vuonna tein videon, mutta tässä olkoon vain kuvia… Mielestäni tämä vuosi oli suurinpiirtein ihan hyvä!

Vuosi 2012

Tammikuu

Alkuvuoteen kuului urheilua uuden FWB-ruunani Voodyn kanssa. Se oli hyvin huonossa kunnossa niin massaltaan kuin lihaksiltaankin, joten ratsastus oli lähinnä kuntouttavaa. Ratsutuksessa meillä oli friisiläisruuna Vespa ja ruotsalainen Risto. Vespan ratsastusvideo aiheutti ht.netissä kolmannen asteen kohun, todistusaineistoa siitä, että kuulemma sahaan ja potkin… 😉 Tein myös tallimestarin tuurausta Voistion kartanon tallissa, joten hommaa riitti! Lisäksi Saara Leutola kävi tekemässä meillä kuvauskeikan. Blogissa oli lähinnä esittelyjä, arvontoja sekä vastailuja ihmisten kysymyksiin!

Helmikuu

Koska talvi oli hiljaista aikaa, blogi täyttyi tallin arkikuulumisista sekä muutamista asiapostauksista. Sairastelin ja kova pakkanen vaikeutti töitä… Talli sai oman Facebook -sivun ja lahjoitin Pikeurin paidan sitä eniten halunneelle!

Maaliskuu

Alkukeväästä oli saanut päähäni kirjaimellisesti jotain käsittämätöntä – nimittäin hiusten pidennökset! Kävimme äidin kanssa Virossa pikareissulla sekä isolla porukalla Horse Fair -messuilla Helsingissä. Postauksissa valmennusvinkkejä… Tein myös kulttuurimatkan raveihin ja yritin avartaa ajatusmaailmaani sen suhteen – ei onnistunut. 😀 Olin jälleen vatsataudissa, Voody kipuili lapaansa ja Ramses meni kaupaksi (niin ainakin luulin).

Huhtikuu

Tytöt oli oikein urakalla Voistiossa kisoissa! Tavoitteisiin päästiin ja niistä mentiin ylikin. Shettiorini Biitti sai nipin napin Ypäjällä jalostusoikeuden, selvittäen kuitenkin ratsastuskokeen hienosti! Voodyn kanssa käytiin perseilemässä HeA -rata Hollolassa, mutta sitäkin paremmin ruuna kulki Aliisan kanssa Tampereen Hevosmessuilla! Hieno jengi oli mukana kannustamassa ja Aliisa sai neuvoja itse Nina Fagerströmiltä! Biitti ja Lotta kävivät match show’ssa Orimattilassa. Blogissa oltiin enemmän huumorilinjalla postausten suhteen…

Toukokuu

Playsson ja Lotta kävivät Mäntsälässä match show’ssa ja Roosa L. palkittiin parhaana juniorhandlerina. Muuten shettikset kävivät Lammilla tyttöjen kanssa kisailemassa harjoitusluokkia. Sain kuulla huonoja uutisia Voodysta, isku vasten kasvoja – siitä ei tule käyttökelpoista kisahevosta. Lotta oli Kouvolan match show’ssa paras shetlanninponi ja koko näyttelyn BIS II. Jesse oli paras esittäjä ja Roosa voitti Playssonin kanssa agilityluokan. Tallilla villiinnyttiin poniagilitystä. Pidettiin etuaikaiset synttärikemut tätien kanssa. Ramses palasi takaisin ja Hanni osti sen.

Kesäkuu

Aliisa kävi tappelemassa Voodyn kanssa estekisoissa ja Hanni kaatoi Ramseksen verryttelyssä… Muilla meni vähintään yhtä hyvin. Olimme muutaman päivän Jessen kanssa Virossa, hengailtiin ruotsalaisten kanssa vähäsen. Topi lähti ja suomenhevostamma Taika tuli tilalle. Sain ratsastettavakseni pv-ruuna Neron, sen siskon Nellan jo ollessa täällä. Poniruuna Simppakin tuli ratsutukseen. Hannen kanssa käytiin MINIMOI -kurssilla Ruohojärvellä. Täytin 25-vuotta ja olimme Neron kera ensimmäisessä Pinkin valmennuksessa. Tallilla kisailtiin, Neron kanssa kisailtiin ja hankin kentälle peilin! Blogissa oli hieman asiallisempi meno.

Heinäkuu

Kuun vaihteessa uljas joukkomme suuntasi viikonloppureissulle Finnderbyyn! Seitsemän ihmistä ja pieni mökki ilman mukavuuksia – ai nautintoa! Hauskaa kyllä oli… Kuumia hellepäiviä. Playsson meinasi saada lämpöhalvauksen, joka säikäytti! Lasten päiväleiri, Pinkillä valmentautumista, tytöt kisaili ja Taika opetteli ratsun hommia. Playsson voitti Tampereen näyttelyssä veteraaniluokan. Aiheutin taas ht.netissä pahennusta kouluratsastuspostauksellani… Lusikkakin kävi toisen sopassa. Tyttöjen kanssa oltiin muutama päivä Virossa. Jutta Luhtinen kävi pitämässä istuntakurssin ja Biitti myytiin Pietarsaareen perheponiksi (ja hän myös ruunautui).

Elokuu

Aliisa pääsi Villivarsaan. Voody oli aktiivisesti kaupan seurahevoseksi, reagoi taivutuskokeessa. Olin yksi stressipallo, sillä minulla oli järjestettävänä shettisten SM-kilpailut. Kisat menivät hienosti, mutta pääsin taas ht.nettiin sillä kisathan oli osan mielestä ihan paskat… Eiköhän taas jauheta asiasta ensi vuonna, kun ajankohta oikea? Playsson putsasi pöydän Vermon poninäyttelyssä ja olin haljeta ylpeydestä! Vietimme kaksi viikkoa Jessen kanssa Virossa, josta myös Hanne löysi Wandan. Voody myytiin. Koska en turhia odottele, ostin samantien Akrobatin, jota olin jo pidempään katsonut ”sillä silmällä”. Rakas entinen kilpahevoseni Naape lopetettiin. Blogissa jylläsi treeniohjelma…

Syyskuu

Blogi pääsi Facebookiin ja 100 000 kävijän raja meni rikki! Playsson kävi voittamassa Mustialan näyttelyssä, tytöt (ja poika) kisailivat. Akro ja Wanda saapuivat kotiin. Kävin EqB-Teamin katsastuksessa ja pääsin mukaan. Playsson heitti Aliisan peltoon ja kuvasarja herätti hilpeyttä Facebookissa.

Lokakuu

Realismi oli hukassa postausten suhteen, vettä satoi kaatamalla ja Tallinnan Horse Show -reissu peruuntui. Pääsin HIHS:iin töihin Horse Boutiquelle. Yritettiin kiivaasti voitaa tytöille HIHS-lippuja! Taika lähti ja Nanna saapui. Juttuni julkaistiin Hevoshullussa ja käytiin J:n kanssa The Rasmuksen keikalla. EqB-Teamia, kisoja ja valmennussarjaa. Startattiin Akron kanssa eka HeA.

Marraskuu

Olin mukana Eestin Ratsastajainliiton kypäräkampanjassa. Hypättiin vähän siellä täällä sekä minun että Tiinan toimesta… Tein eeppisen videopostauksen x 2 ja valmennussarja jatkui. Vanha hevosauto hajosi ja ostettiin uusi. Avauduin Jessestä ja myrsky vei sähköt.

Joulukuu – nykyhetki

Pikkujoulut vietetty ja ponilaumaan liittyi Muse. Aiheutin ilmeisesti taas pahennusta ht.netissä olemalla laiska… Tytöt kävi vielä kisoissa Orimattilassa hyppäämässä ja Muse osoittautui nopeasti hyväksi hankinnaksi. Pohdiskelin asioita ja joulukin tuli. Jennikin pääsi ratsaille! Mitä tästä eteenpäin?

Olen varma, että yllä olevasta tiivistelmästä puuttuu puolet tärkeistä tapahtumista! Nuo tulivat päälimmäisenä ja vahvimpina mieleen! Liuta hevosia on tullut ja mennyt, mutta te ette niiden liikenteestä mitään juurikaan hyödy… 😉 Teen erillisen postauksen ensi vuoden tavotteista, niille on sitten kiva nauraa vuoden kuluttua tähän aikaan. Minun omiin valmennuskuvioihini on tulossa muutoksia, niistä lisää viikonloppuna. Blogille tulee maaliskuussa ikää kolme vuotta, joten kiitos kaikille, jotka olette jaksaneet lukea turinoitani! Kuullaan taas!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Vuosi 2012 pähkinänkuoressa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *