Tiinan valkku.

Tiinan valkku.

Estehyppelöt 18.11.

Viime sunnuntaina Tiina Heltimoinen kävi meillä pitämässä muutaman ryhmän estevalmennuksen. Mukana oli meidän seitsemän innokasta ratsukkoa. Tarkoituksena on, että Tiina kävisi nyt kerran kuussa täällä kelien mukaan hypyttämässä. Ensimmäisellä kerralla ratsukot tekivät erilaisia kontrolliharjoituksia ja taisivat tykätäkin! Tiedättekö muuten mikä on Afrikan sporttisin muumi? Tässä vähän kuvia, joita eri ihmiset näpsivät:

Aliisa & Akro (feat. Tiina).

Hanni & Ramses.

Senni & Nanna.

Erkko Annukka & Mummoponi.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *