Tiinan valkku.

Tiinan valkku.

Estehyppelöt 18.11.

Viime sunnuntaina Tiina Heltimoinen kävi meillä pitämässä muutaman ryhmän estevalmennuksen. Mukana oli meidän seitsemän innokasta ratsukkoa. Tarkoituksena on, että Tiina kävisi nyt kerran kuussa täällä kelien mukaan hypyttämässä. Ensimmäisellä kerralla ratsukot tekivät erilaisia kontrolliharjoituksia ja taisivat tykätäkin! Tiedättekö muuten mikä on Afrikan sporttisin muumi? Tässä vähän kuvia, joita eri ihmiset näpsivät:

Aliisa & Akro (feat. Tiina).

Hanni & Ramses.

Senni & Nanna.

Erkko Annukka & Mummoponi.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *