270 lukijaa täynnä, kiitos!

270 lukijaa täynnä, kiitos!

Lukija-arvontaa taas luvassa!

Lupailin Facebook -seinän puolella, että kun 270 lukijaa täynnä, laitan arvontaa jälleen kehiin! Sepä täyttyikin pikapikaa… Joten tässä se tulee; osallistumisaikaa 1.10. asti, mukaan pääset kommentoimalla “jep” tähän postaukseen. Toki saa myös antaa samalla palautetta ja kertoa mistä tekisin tulevaisuudessa videopostauksen. 🙂

Palkintona on PIKEUR:in kelta-ruskea softshell -tyylinen talliliivi. Liivi on kooltaan noin XS, eli menee pienelle ja hoikalle (pituus 49 cm). Se ei estä ketään osallistumasta, aina voi jonkun lahjoa! Liivi on ns. myynnin näytekappale, eli se on uusi, mutta tuotelappu puuttuu.

P.S. 300 kohdalla laitan jakoon GPA:n kisapaidan tai muuta jännää!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

46 thoughts on “270 lukijaa täynnä, kiitos!

  1. Jep, osallistun ja sulla toosi kiva blogi mitä on kiva lukea! (: + postaukset on mielenkiintosia ja ne on sovivan mittaisiakin! (:

  2. jep

    En ole kovin pitkään blogiasi seurannut, mutta kun sitä selailin ennen liittymistä, vaikutti tosi mukavalta 🙂

  3. jep, olen seurannut blogiasi pitkään anona mutta vasta nyt liityin lukijaksi. 🙂 pidän blogisi vinkeistä ja hyvistä postauksista.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *