Tallikisojen tuloksia.

Tallikisojen tuloksia.

Kerrankin kaikki mun oppilaat olivat kisojen parhaimpia! 😉

Eilen pidettiin tallilaisten kesken harjoituskoulukilpailut, luokat arvosteli koulutuomari Johanna Kyrö Ratsutila Horshakasta. Luokkina oli raviohjelma ja tutustumisluokan HeC, lähtijöitä yhteensä kolmetoista ratsukkoa. Kiitos kaikille jälleen hyvän mielen kisoista ja onnea voittajille sekä sijoittuneille!

Raviohjelman voitti Pauliina Heinonen Tessalla (65,23 %), toisena Aliisa Tupasela Lotalla (63,81 %) sekä kolmas Aili Saraja Playssonilla (62,3 %). Helpon C:n vei Manta Jääskeläinen Tessalla (60,5 %) ja jaetulla kakkossijalla Hanni Kuokkanen Ramseksella sekä Aliisa Playssonilla (59,72 %). Täydet tulokset löytyvät tallin Facebook -sivulta.

Kuvista ISO KIITOS UPPOMUNALLE

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *