Blogi uudisti ilmeensä!

Blogi uudisti ilmeensä!

Nopeimmat ovat jo ehkä huomanneet blogini uuden ulkoasun! Värimaailma pysyi samana, koska RAKASTAN vihreää, mutta muuten pieniä muutoksia. 🙂 Toivottavasti pidätte! Kiitos promokuvista Aliisalle!!

*blogs and kisses*

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *